Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הבחנתי בנזילת מים. במוסך חשבו תחילה כי משאבת מים נוזלת, אך כשפירקו ראו שהמשאבה אינה נוזלת והנזילה היא "מהפלטה של הטיימינג". ראיתי כי הנזילה אינה מהמשאבה. אז המשיכו לפרק, כולל את הקארטר והוציאו את הפלטה שנראית פגומה ושבורה בחלק שעליו יושבת משאבת המים.

מבקשים ממני 3216 ש"ח + מעמ רק על הפלטה עצמה. ומציעים לי גם פלטה מפירוק בעלות של 1900 ש"ח.

המחיר אינו כולל עבודה אטמים, שמן, נוזל קירור וכל השאר...

לי זה נראה מאוד יקר, האם אפשר להשיג פלטה כזו מפירוק או חליפית?

אמרו לי שהמק"ט שלה הוא: 213004X500.

הרכב בסה"כ במצב טוב עם 180000 ק"מ.

מה לעשות ?

פורסם

תודה על ההתייחסות חברים. שאלתי אם אפשר לשפץ - כמו שמשפצים ראש מנוע, מילוי, יישור וכו'. במוסך אמרו לי שלא משפצים כזה חלק. בינתיים היו עוד התפתחויות היום אחה"צ וכבר אסביר. בינתיים אעלה גם תמונות כדי שנבין בדיוק באיזו פלטה מדובר.

צודק TOM_22 - אכן זה המק"ט הנכון.

פורסם

טוב, אז יש לנו תמונות ומה שנשאר זה לשתף אתכם בהמשך השתלשלות העניינים:

כפי שציינתי קודם הציעו לי פלטה מפירוק ב- 1900 ש"ח. למעשה, המחיר של פלטה חדשה הוא 3216 ש"ח והם נתנו לי 40% הנחה על הפלטה שיפרקו עבורי ממנוע שעומד אצלם במוסך, עוד שיחה עם מנהל המוסך והוא הסכים לתת לי 50% הנחה, כלומר, מחיר הפלטה מפירוק הוא 1600 ש"ח.

במסגרת המאמץ והניסיונות להשיג את הפלטה במחיר טוב יותר, קיבלתי הצעה ממוסך אחר לפלטה חדשה במחיר משוער של 2200 ש"ח.

שיתפתי את המוסך שלי מתוך כוונה לשמוע מהם הצעה נגדית אולי באותו המחיר או משהו הוגן אחר, אך להפתעתי הם הודיעו לי כי בעקבות זה שלא קניתי את החלק מהם, הם מבטלים את ההנחה שהייתה לי על העבודה...

20151210_120336.jpg

20151210_120351.jpg

20151210_120355.jpg

20151210_120400.jpg

20151210_120410.jpg

פורסם
אני מאמין שמדובר בחלק דומה/זהה למק"ט 213004X530 שניתן לראות בגוגל תמונות.

הייתי מנסה לבדוק גם מול יונדאי-שופ.

צודק לגמרי. זה בדיוק המק"ט. ותודה על ההפנייה ליונדאי שופ. נראה כי זה קצת מאוחר מדי..

פורסם (נערך)

אולי אני טועה אך שטח האטימה לא נראה אכול.אטם חדש וסיליקון טוב לא בא בחשבון?

אם זה אפשרי נקה את המשטח בעזרת נייר ליטוש עדין וצלם שוב(עם זום על שטח האטימה בלבד).

עריכה אחרונה על ידי hook
פורסם

שטח האטימה נראה טוב, האזור ממנו הדליפה, הוא הצד הפנימי של משאבת המים, שם יש קטע קטנטן "אכול".

הבעיה היא שזה נמצא ממש באזור המניפה של משאבת המים, לכן להבנתי לא ניתן לאטימה עם סיליקון על האטם של הפלטה.

השאלה אם ניתן לשפץ אותו, כמו שמשפצים ראש מנוע? מילוי, חריטה ? - במוסך אמרו לי חד משמעית שלא ניתן.

לצערי נראה כי אביא את הפלטה החדשה בעלות של 1900 ש"ח.

מעניין לאיזה מחיר נגיע עם כל הפירוק וההרכבה של הקארטר, האטמים, שמן, מדחס, משאבת סולר, כל הפרונט ומי יודע מה עוד..?

פורסם

תשלם לו את הסכום שהוא דורש לפירוק ותשתמש בביטוח גרירה שלך ותמצא מוסך מקצועי שיטפל לך בבעיה בלי תנאים מקדימים.

מוסך זה כמו חברות פלאפון עד שאתה לא עוזב את החברה הם מתייחסים עלייך כמו זבל.

פורסם

עדיין אני לא רואה בעיה.ההיקף החיצוני מושלם וזה מספיק.לפי התמונות הקודמות הנזילה נראית בחיבור של הפלטה לבלוק מנוע ולא בין המשאבה לפלטה .

קח את המכסה טיימינג לחוות דעת נוספת.

• ספונסר פורום
פורסם

המכסה לא תקין, זו מחלה מוכרת וידועה כתוצאה מקוויטציה, לרתך לא יעזור כי החום מעוות את הפלטה.

קנה פלטה חדשה וסגור סיפור.

אורן

• תוכן חדש...