Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר

Baruch1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום יש לי סאב kenwood kfc-w3011

מפרט טכני שלו :http://www.kenwood-electronics.co.uk/car/amp_spk/com/KFC-W3011/?view=details

אני צריך לקנות מגבר

היה לי את המגבר V15 שחור עם פס אדום (1500W)

הוא נשרף בגלל שמי שחיבר לבעלים את הקודם חיבר לו את זה לפלוס קבוע עם פיוז ולפני חודש הפיוז הוציא עשן ממש נמס..וכתוצאה מזה המגבר protect הגנה

ומאז הוא לא עובד הוצאתי את החיבר של הסאב אז כניראה הוא הלך..כמובן שהעברתי אותו למצבר

עכשיו המגבר 4ערוצים V15 עולה -400שקל (בדקתי בזאפ...יש שם ב300 אבל התקשרתי לחניות ואין במלאי בקיצור 400)

עכשיו הבנתי שיש דבר שנקרא מונובלוק שזה מגבר עם יציאה אחת ערוץ אחד ושהוא יתן עוצמה הכי טובה שיש לסאב

עכשיו השאלה אם לקנות מגבר V15 שחבר כיון לי אותו בצורה פצצה בהתחלה הוא הרעיד את כל הרכב ואז הוא כיון ועשה כמו שצריך-מאוד נהנתי ממנו

או לקנות מונובלוק שהוא פי 2 במחיר והוא "יוציא את המיטב מהסאב" הקטע שהV15 עשה עבודה מעולה ואין לי צורך שהמגבר ירעיד לי את כל האוטו על הכי חזק שלו

עכשיו כדאי לקנות מנובלוק שהוא מה שנקרא לא יתאמץ ויעשה הכי טוב

או שאם אני ישים את הV15 הוא ישרף או שהוא יהרוס את הסאב

בקיצור מה לעשות אני לא ממהר לקנות מנובלוק ב800שקל נגיד שהV15 עשה עבודה טובה

בטוח יש מעבר לכן אני שואל פה

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Baruch1
פורסם

אני מציע לך לא לרכוש מגבר V15 חדש ,בתקציב נמוך אני ממליץ על ציוד בסיסי טוב מיד שניה

יש פה באתר תת פורום "אודיו מכירה" עם המון ציוד יד שניה במחירים טובים

חפש שם אופציה שמתאימה לך.

ההמלצה שלי היא על מגבר 4 ערוצים כמו JBL GTO1004 משומש.

פורסם

בוודאי שיש מעבר. זו הסיבה שבזאפ כותבים ביקורת רעה על המגבר הזה. אבל אם זה מספיק לך, ולא אכפת לך שהוא נשרף לפעמים (גם את זה כתבו בזאפ) אז תקנה אותו.. נראה לי שהוא מתאים למטרות שלך.

בדיוק נתקלתי לפני שבועיים בשני חברה צעירים בהתקנה. התוצאה הסופית הייתה שהם הגבירו את המגבר המשומש שקנו עד ששרפו לי את האוזניים. נתתי להאם להאזין להגברה טובה אצלי ברכב והם התפארו שאצלהם יותר חזק.. זה שזה היה צורם ומעוות לא עניין אותם. הם בכלל לא שמעו את זה. הבאס נשמע טוב..

פורסם

אני צריך לקנות מגבר

היה לי את המגבר V15 שחור עם פס אדום (1500W)

הוא נשרף בגלל שמי שחיבר לבעלים את הקודם חיבר לו את זה לפלוס קבוע עם פיוז ולפני חודש הפיוז הוציא עשן ממש נמס..וכתוצאה מזה המגבר protect הגנה

ומאז הוא לא עובד הוצאתי את החיבר של הסאב אז כניראה הוא הלך..כמובן שהעברתי אותו למצבר

עכשיו הבנתי שיש דבר שנקרא מונובלוק שזה מגבר עם יציאה אחת ערוץ אחד ושהוא יתן עוצמה הכי טובה שיש לסאב

עכשיו השאלה אם לקנות מגבר V15 שחבר כיון לי אותו בצורה פצצה בהתחלה הוא הרעיד את כל הרכב ואז הוא כיון ועשה כמו שצריך-מאוד נהנתי ממנו

או לקנות מונובלוק שהוא פי 2 במחיר והוא "יוציא את המיטב מהסאב" הקטע שהV15 עשה עבודה מעולה ואין לי צורך שהמגבר ירעיד לי את כל האוטו על הכי חזק שלו

עכשיו כדאי לקנות מנובלוק שהוא מה שנקרא לא יתאמץ ויעשה הכי טוב

או שאם אני ישים את הV15 הוא ישרף או שהוא יהרוס את הסאב

בקיצור מה לעשות אני לא ממהר לקנות מנובלוק ב800שקל נגיד שהV15 עשה עבודה טובה

בטוח יש מעבר לכן אני שואל פה

תודה רבה מראש!

עזרא,

סימנתי באדום את הדברים שלדעתי מצביעים על בעיה ובכחול את הדברים שמרמזים לכוון הנכון הלאה.

באדום - אני די בטוח שאתה מבלבל את המושג "עוצמה", "פצצה" עם איכות וחוסר עיוות.

העברת את מה למצבר? לא ברור מה ניסית לרשום שם.

ההימור שלי הוא שהמגבר כוון ע"י החבר לא נכונה! והכניס ים של עיוות לתוך האות וגם משך יותר זרם ממה שהכבל מסוגל לספק ורק עצם העובדה שהפיוז נמס שם (וזה בסדר גמור שהוא מחובר לפלוס הקבוע) מצביע על משיכת יתר של זרם וערך פיוז לא נכון!

הכוון הנכון

1. להתקין פיוז וחיווט ראשי בעובי נכון, ערכים נכונים ומיקומים נכונים של בית הפיוז.

2. לקנות מגבר שיוכל לספק לסאב וופר הזה בבטחה את ההספק שהוא זקוק לו בכדי לעבוד נקי.

הסאב וופר הזה מוצהר לספיגה מקסימלית של 400 וואט ב4 אוהם בתיבה אטומה של בערך 1.5CF - לדעתי מונובלוק שמוציא 300 וואט ב4 אוהם יעשה את העבודה היטב אבל הייתי מחפש מונובלוק שמסוגל לספק בין 400-600 וואט ב4 אוהם בכדי להיות שקט לגמרי.

מעבר לכל זה - מערכת חשמל ראויה זו הנקודה שהייתי באמת מתחיל בה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עזרא,

סימנתי באדום את הדברים שלדעתי מצביעים על בעיה ובכחול את הדברים שמרמזים לכוון הנכון הלאה.

באדום - אני די בטוח שאתה מבלבל את המושג "עוצמה", "פצצה" עם איכות וחוסר עיוות.

העברת את מה למצבר? לא ברור מה ניסית לרשום שם.

ההימור שלי הוא שהמגבר כוון ע"י החבר לא נכונה! והכניס ים של עיוות לתוך האות וגם משך יותר זרם ממה שהכבל מסוגל לספק ורק עצם העובדה שהפיוז נמס שם (וזה בסדר גמור שהוא מחובר לפלוס הקבוע) מצביע על משיכת יתר של זרם וערך פיוז לא נכון!

הכוון הנכון

1. להתקין פיוז וחיווט ראשי בעובי נכון, ערכים נכונים ומיקומים נכונים של בית הפיוז.

2. לקנות מגבר שיוכל לספק לסאב וופר הזה בבטחה את ההספק שהוא זקוק לו בכדי לעבוד נקי.

הסאב וופר הזה מוצהר לספיגה מקסימלית של 400 וואט ב4 אוהם בתיבה אטומה של בערך 1.5CF - לדעתי מונובלוק שמוציא 300 וואט ב4 אוהם יעשה את העבודה היטב אבל הייתי מחפש מונובלוק שמסוגל לספק בין 400-600 וואט ב4 אוהם בכדי להיות שקט לגמרי.

מעבר לכל זה - מערכת חשמל ראויה זו הנקודה שהייתי באמת מתחיל בה.

המתקין העביר את הפלוס של המגבר למצבר עם פיוז כזה

M27752810201447211349.jpg

וזה הפיוז הישן

10002789_10204215470780833_543597342_n.jpg?oh=68ce8997b9bdefaf9e5820e39b740ffe&oe=5672E992&__gda__=1450393065_78586818a90b445531f0bb30a19ded26

זה הכבל שהמתקין שם 8G

1947675_10204215488661280_1043969033_n.jpg?oh=96e63d9ad529eba214d9ce62dcf9bb14&oe=56730DCB

יש מנובלוק שאתה ממליץ עליו?

מגבר שמוציא 400-600אום עולה סביבות 1200 וזה קצת יקר חחחח...

• תוכן חדש...