Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון מעל 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני שאני קונה את הכלי הכבד נזכרתי שאני צריך לעדכן את הרשיון למעל 500. איך זה הולך היום? צריך לקחת מינימום שעורים? מספיק כמה סימליים? בזמנו, ל 500 עשיתי 3 שעורים וטסט, אז מה עכשיו?

פורסם

אתה בא למורה לנהיגה, עושה שני שיעורים וטסט. החוק אומר מינימום 8, אבל לא נראה לי שמישהו באמת עושה שמונה שיעורים. מחיר שיעור כ-150 ש"ח, טסט 300 ואגרה 114. בהצלחה...

dirty old man

need love too

פורסם

וואו! 150 ש"ח לשיעור?!

לפני שנה, כששדרגתי למעל 500, המורה שלי לקח 350 ש"ח על "8 שיעורים" (סה"כ הייתי 4 שעות על DR-650)

אגרת טסט, טסט ראשון וגמרנו...

סה"כ נזק של 350+114 ש"ח בלבד!

בבאר-שבע, אגב...

ולמורי נהיגה (רכיבה?) בבאר-שבע, מגיעים תלמידים מכל הארץ משום מה...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
עושה שני שיעורים וטסט. החוק אומר מינימום 8, אבל לא נראה לי שמישהו באמת עושה שמונה שיעורים. מחיר שיעור כ-150 ש"ח, טסט 300 ואגרה 114. בהצלחה...

בכל המקומות שאני מכיר, עושים את כל שמונת השיעורים שהחוק דורש (ולמה באמת שהמורה יוותר על הכנסה בטוחה מצידו ויגיש אותך רק אחרי שני שיעורים?) והמחיר לשיעור, לא עולה 90 שקלים...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אולי כי יש חכמים אחרים שכן מגישים אחרי 3 שעורים ואם אתה (כמורה נהיגה) לא תציע את האפשרות הזו, ילכו לשני ולא אליך.

פורסם
וואו! 150 ש"ח לשיעור?!

לפני שנה, כששדרגתי למעל 500, המורה שלי לקח 350 ש"ח על "8 שיעורים" (סה"כ הייתי 4 שעות על DR-650)

אגרת טסט, טסט ראשון וגמרנו...

סה"כ נזק של 350+114 ש"ח בלבד!

בבאר-שבע, אגב...

ולמורי נהיגה (רכיבה?) בבאר-שבע, מגיעים תלמידים מכל הארץ משום מה...

אולי בגלל ה"שמועות" ששם מקמבנים...

פורסם

כבר אי אפשר ליסוע לבאר שבע ולהוציא רישיון ביום (זה לא שמועות), יצאה תקנה שכל אחד יכול לעשות רישון רק במקום מגוריו. בבאר שבע אוכפים את זה על מנת למנוע את הבית זונות שהלך שם.

dirty old man

need love too

פורסם
אולי בגלל ה"שמועות" ששם מקמבנים...

ציניות גבר... ציניות...

בפעם הבאה אשתדל לכתוב בכתב נטוי בצבע Lemon Chiffon... (יש כזה צבע... נשבע!)

פורסם
כבר אי אפשר ליסוע לבאר שבע ולהוציא רישיון ביום (זה לא שמועות), יצאה תקנה שכל אחד יכול לעשות רישון רק במקום מגוריו. בבאר שבע אוכפים את זה על מנת למנוע את הבית זונות שהלך שם.
מה שהחוק אומר, זה לא מה שיש באמת!

לפני שנה כשעשיתי רשיול ל 500 סמ"ק זה עלה לי כ 250 ש"ח.

רשיון בלתי מוגבל אמור לעלות מחיר דומה!

המחירים במרכז ממש מופקעים!

לגבי התקנה החדשה, מה עושה בנאדם שאין בעיר שלו לימוד נהיגה לאופנוע?

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
אולי כי יש חכמים אחרים שכן מגישים אחרי 3 שעורים ואם אתה (כמורה נהיגה) לא תציע את האפשרות הזו, ילכו לשני ולא אליך.

כשתמצא את המורה שיגיש אותך ב 250 ש"ח אל תשכח לפרסם את השם והטלפון שלו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

המקום: באר-שבע - מול התחנה המרכזית / תחנת רכבת.

מעבר לכביש שורה של בתי ספר ללימוד נהיגה.

כולם, ללא יוצא מן הכלל יגישו אותך לטסט עבור 350-400 ש"ח (מעל 500 סמ"ק)

לגבי המחירים "עד 500" אין לי מושג...

לפני שנה כאמור, עברתי טסט על מעל 500 יחד עם עוד בחור שהגיע מרעננה.

אין לי מושג לגבי התקנות היום...

פורסם

בשורה מול התחנה מרכזית. יש 2 מורי נהיגה

אהוד כהן**

מיקי מוטו**

יש עוד מורה אם אני לא טועה, אבל הוא יקרן.. ולא ראיתי אותו הרבה זמן מלמד!

יום טוב

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סגרתי עם מורה (למדתי בחגי אופנועים בגני התערוכה)

8 שיעורים + טסט = 650 שקל . עברתי ראשון , קיבלתי תוספת שיעורים על הקבלנות הזאתי בחינם

במיגרש בחולון.

פורסם

במודיעין ככה זה הולך- אתמול עברתי את הטסט...לקח לי שבוע לעשות את הכל...(רישיון לא מוגבל)

עולה 90 ש"ח לשיעור ,מינימום 8 שיעורים....אם עושים בקבלנות יש הנחות.(אפשר להגיע ל 600 ש"ח)

טסט עוד 300 ש"ח.

אגרה למשרד הרישוי עוד 113 ש"ח.(למרות שאתה פטור מהתיאוריה...מהתשלום למה שתהיה פטור, במדינה הנהורה שלנו ?)

ואם לא עוברים טסט ראשון זה סתם באסה..עוד שיעורים...ועוד תשלום לטסט 300 ש"ח,ב"ה שעברתי טסט ראשון.

• תוכן חדש...