Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.Fizban, don't tell him, he'll try it.... shouldn't have told him to begin with

Forgive me Yossi, I'm not being a dick, I care about your safety and tricks like that shouldn't be done by anyone that doesn't have some really good experience in performance driving, and I mean REALLY good, like, quite a bunch of advanced driving courses kind of good

.Moti

פורסם

מוטי,

אני דווקא חושב שעדיף שאנשים ידעו מה הסכנות שאורבות בדרך, לא?

לפעמים זה יכול לקרות לא בכוונה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מוטי, אישית אני חושב שזה מאוחר מידי (אני שופט לפי עצמי, אם יוסי שונה אז מה טוב). ואני חושב שכש''מדליקים אותך'' ואז ''מדכאים'' אותך אז אתה תנסה את זה בכל זאת כי אתה מסוקרן כי היית בטוח שאי אפשר ופיתאום אפשר

אז עדיף שfizban יגיד לו איך עושים את זה כראוי ליפני שהוא יתחיל לעשות ניסויים בעצמו (לי אתם יכולים לא לידאוג יש לנו בלימה אחורית ואבא שלי יהרוג אותי אם הוא ידע אז ככה שאין לי פה מניע שיכנוע סמוי). כמובן שאם אתה מספר אז תוסיף את כל הסכנות שעלולות להיוצר

שוב עדיף שידעו לפחות את התאוריה וינסו מאשר שינסו על ריק ויאלתרו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
מוטי,

אני דווקא חושב שעדיף שאנשים ידעו מה הסכנות שאורבות בדרך, לא?

לפעמים זה יכול לקרות לא בכוונה.

.Go for it than

My one advice to all you guys that read this and want to know - keep braking in a straight line, this can be very tricky and you don't want to find yourself going backwards when you're suppose to go forward

.Moti

פורסם

.Go for it than

My one advice to all you guys that read this and want to know - keep braking in a straight line, this can be very tricky and you don't want to find yourself going backwards when you're suppose to go forward

.Moti

מוטי,

מכיון שהפרידו את הת'רד הזה מהמקורי (ובצדק), לא נראה לי שיש טעם לכתוב עוד משהו בנושא (מן הסתם כי הוא ימחק).

פשוט לפי דעתי זה יכול גם לקרות לכל אחד, במיוחד בכביש רטוב.

לי זה קרה באמצע העיר, בגשם (בין כמה מכוניות!) וזמן קצר לאחר מכן הייתי כבר בקורס נהיגה מתקדמת.

כי כשסיויק סדאן זורקת תחת זה מפחיד מאוד!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Some things you can just put out there, write them in a thread, people can try them and nothing bad can happen... heel-toe downshifting for example, you can talk about it, some of the guys will try it out and maybe a couple of them will manage to do it eventually

Trail braking isn't like that in my opinion, it should not be practiced on any public road in my opinion, there's just WAAAAY too much risk involved with that and I don't wish to have the slightest doubt in my heart that someone might crash his car into a light pole or something because he tried learning it

.Moti

• תוכן חדש...