Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג - Short leas

mosheva
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מקווה שזה הפורום הנכון, הציעו לי ממקום העבודה לעשות ליסינג על רכב משומש (פורד פוקוס או דומה), אני לא סגור על השנה או הדגם בדיוק, ל Short leas בעלות של 2500 ש"ח - זה הסכום שירד לי מהמשכורת.

רציתי לדעת האם זה משתלם או סכום הגיוני?

קצת רקע, אני כרגע נמצא במצב של אפשרות לרילוקיישן וצריך רכב לתקופה קצרה וחשבתי לקנות רכב משומש בעלות של 30K (יש לי נסיעה על כביש 6 + ילד לכן צריך רכב שיהיה גם בטחותי ואמין).

הוצאות דלק שהיו לי עד היום עם 107 - 1000 ש"ח דלק, 500 ביטוח, 500 הלוואה וכמו כן טסט וטיפולים.

אני יודע שעל פניו זה נראה משתלם, אך רציתי לדעת מה אתם הייתם עושים?

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

נגיד שמדובר על רכב שסיים בדיוק ליסינג מאזור שנת 2010 עד 2012...? פורד פוקוס.

שווה לציין שאני צריך בכל מקרה רכב כך שאם זה לא יהיה מהליסינג זה יהיה רכב משומש ב 30K - חשבתי על ניסן נוט שנת 2008-9.

פורסם

עשית חשבון ויצא לך 2500 ש"ח נטו מהמשכורת ? או שזה הסכום שעולה הליסינג בברוטו ?

אם זה רק הליסינג, אז צריך לקחת בחשבון גם שווי מס, שזה 3200 ש"ח בערך, בברוטו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נראה שיוצא לך משתלם אם ככה. אם ההוצאות דלק שלך על 107, שהיא מאד חסכונית היו 1000 ש"ח בחודש, סביר שזה יעלה ל-1300-1500 ברכב משפחתי סטנדרטי.

כמו כן כל ההתעסקות עם קניה ומכירה יורדת ממך, ובמצב כזה של תקופה קצרה ולחוצה זה שווה כסף.

מה שכן - תשתדל להמנע מפורד פוקוס ספציפית, בגלל הגיר. עדיף קורולה/יונדאי I35 וכו'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מעולה, תודה רבה, לגבי הרכב אני חושב שפשוט יש מבצע על הפוקוס כי מדובר על שלמה סיקס שאני חושב שהם גם יבואנים של פורד... במצב שלי אם לא הילד הייתי לוקח רכב גם עם 3 גלגלים... אני נוהג יחסית די הרבה כ-600 ק"מ בשבוע ועם רכב כמו ה 107 שאכל לי 1:18 אני חושב שהוצ' הדלק מאוד מאוד סבירות... רכב ממוצע של 1:10-11 זה כמעט כפול...

פורסם

עד כדי כך לא לגעת ברכב? גם אם מדובר על תקופה קצרה ובמקום לרכוש רכב אחר לאותה תקופה ואז להתמודד עם מכירה?

עד כדי כך הרכב גרוע?

• תוכן חדש...