Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנקול המצורף לערסל הוא 14 מ"מ, והמקדחה שלי היא עד קוטר 13 מ"מ.

1. אם ארד בקוטר ל- 13, האם עדיין יהיה חזק מספיק?
  2. מהי בכלל השיטה הכי חזקה לתפוס ערסל אל התקרה? הרי מדובר בכוח משיכה ולא כוח גזירה. האם בורגי הג'מבו אכן מספיק חזקים כאן?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

[video=youtube;6-11l-tRfe0]

לפי הסרטון, אתה צריך מקדח בקוטר של הדיבל שלך. הם משתמשים בדיבל 13 שם.

אמנם לא ערסל, אבל תליתי עציצים עם דיבלים כאלה וזה מחזיק טוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

חקרתי קצת את הנושא לאחרונה (אך נתקעתי בביצוע כי אני לא מוצא חגורת בטון אצלי בתקרה).

אם אתה אכן קודח בבטון אז אמור להחזיק בלי בעיה. תראה כאן - כח שליפה של ג'מבו 3/8 (מתאים למקדח 13) הוא 2000 ק"ג, כאשר מומלץ לא להעמיס אותו ביותר מ-25-30% סטטית. מכיוון שערסל זה לא ממש סטטי, לא הייתי בונה על יותר מרבע מזה. זה עדיין 125 ק"ג לבורג יחיד. מניח שאת הערסל תתלה על מספר ברגים כך שאין בעיה.

אינני מהנדס בניין (רק מכונות :wink:) כך שהכל על אחריותך, אבל אני תכננתי לתלות ערסל תינוק על בורג ג'מבו יחיד שמתאים למקדח 11.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

יש לי ערסל ישיבה שמחובר לתקרה עם דיבל ג'מבו אחד כבר שנים, מחזיק מאוד חזק ולא עושה רושם שיפול בקרוב (המשקל שלי הוא כ 55 קילו). אני לא זוכר את הקוטר של הדיבל, אבל מה שחשוב זה שבזמן הקדיחה, אל תקדח בזווית ישרה כלפי מעלה אלא תיתן למקדח הטיה קטנה, כדי שכאשר יופעל לחץ כלפי מטה על הדיבל הוא לא ירצה "להחליק" מהחור אלא תהיה לו זוית, מה שיצור התנגדות. מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

פורסם

13 יחזיק מצוין. בורג יחיד יכול להחזיק משקלים גבוהים מאוד. הבעיה מתחילה שיש תנודות ואז לאורך זמן הבורג יכול להתחיל "לרקוד".

תבדוק פעם בכמה חודשים שאין חופש ואם אפשר תן עוד חצי סיבוב להידוק.

כמו שאדידס1 כתב, אם תצליח לקדוח קצת באלכסון ולא ישירות כלפי מעלה זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. אם מדובר בתקרת בטון יכול להיות שלא תצליח, אבל גם ישירות כלפי מעלה יחזיק אותך מצוין.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

מחדד נקודה חשובה:

אסור להתחבר ישירות אל בורג העיגון, כושר ההחזק שלו חסר משמעות כאשר הוא מחזיק משקל שנע מצד לצד.

הנדנוד יכול במהרה לאכול את נקודת העיגון וגם להחליש את הבורג עצמו.

חובה לעגן פלאח עם טבעת לפחות ב2 נקודות ולחבר את הנדנדה/ערסל אל הטבעת.

בנוסף מניסיוני, לא להשתמש בגמבו עם עוגן פח גמיש, הם נשלפים.

להשתמש בעוגן חץ כפי שהזכירו, גם זוג עוגני m10 יכולים להספיק

יכול להיות יצוק כזה או מרותך

3_7.jpg

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ובפירזוליות למיניהם.

דוגמא - גל כיפוף בנתניה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...