Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניקVS מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מתלבט המון בין אותם רכבים מצד אחד לא ממליצים על שברולט אני יודע את זה אבל על הדגם של הסוניק הבנתי שהוא מומלץ הרמת גימור שלו משגעת אותי באמת שאני ממש אוהב ומצד שני מאזדה 2 שזה רכב שיעלה לי יותר זול ב10K ויש לו שוק ורכב אמין יפני אבל שוב מצד שני מוסיף עוד 10K ומקבל רכב 2012 דנדש יד ראשונה וכלום קילומטר מה כדי?? תודה רבה לעוזרים !

פורסם

היה לי את הסוניק 1.6 ltz למשך כמעט שנה,

הרכב משייט היטב, סוחב לא רע מאובזר ומרווח.

לרעתו המשוב לדעתי לא נוח, הגיר לפעמים מתבלבל במהירויות נמוכות,

לא כ"כ חסכוני,

המאזדה מהמעט שנסעתי עליה צפופה הרבה יותר, גם לא כ"כ חסכונית ופחות בטוחה.

אמינות כנראה תהיה טובה יותר.

פורסם
היי אני מתלבט המון בין אותם רכבים מצד אחד לא ממליצים על שברולט אני יודע את זה אבל על הדגם של הסוניק הבנתי שהוא מומלץ הרמת גימור שלו משגעת אותי באמת שאני ממש אוהב ומצד שני מאזדה 2 שזה רכב שיעלה לי יותר זול ב10K ויש לו שוק ורכב אמין יפני אבל שוב מצד שני מוסיף עוד 10K ומקבל רכב 2012 דנדש יד ראשונה וכלום קילומטר מה כדי?? תודה רבה לעוזרים !

שני הרכבים אחלה בסך הכל, אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך.

המאזדה קצת יותר זריזה, קצת יותר "כיפית" לנהיגה והיא קצת יותר מבוקשת בשוק.

מצד שני לשברולט יש מושב אחורי מרווח יותר, רמת בטיחות גבוהה יותר (הסוניק זכתה כמצטיינת ה-euroncap לשנת 2011) והיא גם קצת יותר מאובזרת.

• תוכן חדש...