Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש סמארט לנסיעות בתוך ירושלים, לא יותר מ - 20 ק"מ ביום.

די התבייתתי על סמארט, שנתון 2004-2003 מתאים לי לכיס. אבל הבנתי שעלויות האחזקה לא סבירות וגם שבמאה אלף ק"מ צריך לעשות/להחליף מנוע.

אשמח לדעת האם מישהו יודע מה עלויות האחזקה והאמינות של הרכב.

וגם אם באמת צריך לעשות מנוע כל 100K. אם כן, מה העלות של זה לעומת הזמנת מנוע משומש...

תודה מראש,

פורסם

ערב טוב, לפני כ6-7 שנים כשעברתי טסט אבא שלי קנה לי סמארט 2004 כשעוד היא עלתה 40-50 אלף שקל.

היא היית שמורה מאוד מהדגם פיור עם 0.7T, שים לב שב2003 המנועים הם 0.6 ומ2004 הם 0.7 טורבו. אל תפספס את זה.

מבחינת חיסכון היא מאוד חסכוני, טיפולים במוסך מרצדס אז קצת יקר אבל לא משהו משמעותי.

הבעיה במנוע ובכלל ברכב (אפשר לראות את זה על הגג פלסטיק המתקלף, ועל הפלסטיקה) שהוא לא בנוי לחום הישראלי, לכן הרבה מאוד סמארטים שפכו מנוע אחרי 100-115K ק"מ. אני הבנתי שזה בכלל המזג אוויר, ובחו"ל המנועים האלה מאוד אמינים נחשבים.

חפש לך אחת שמורה, עשה לה יישור קו ואתה תהנה מרכב מגניב לאללה.

*שים לב- אם תמצא אחת שחורה מאט, זו היית הסמארט שלי שמכרתי אותה עם 105K ק'מ ויומיים אחרי זה עלתה ליד2 עם חצי ק"מ ועד היום יש לה משהו כמו 80K מצאתי אותה לא מזמן צבועה וחבוטה ביד2 (דיברתי עם המוכר לקנות אותה חזרה למרות מה שעבר עליה והוא אמר לי שאני מדבר שטויות והק"מ לא מזוייף) לפי המספר רכב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה על המידע! כמה יעלה נניח לעשות מנוע לרכב? יש דרך לדעת מראש אם המנוע הולך למות? יש הרבה מוכרים שנמצאים בנקודת הזאת של המאה אלף פלוס מינוס ורציתי לדעת אם אפשר לתמחר את זה בקנייה

פורסם

כשאני שקלתי לרכוש לאשתי, לפני כשנתיים, עלות שיפוץ כללי כ-10000 ש"ח..

ממעקב שלי,מנועים שופצו בין 100-130 אלף ק"מ

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...