Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהריים טובים חברים.

ברשותי קיה ריו 2007 דיזל.

הבעיה אצלי היא שכאשר אני פותח סוויץ ומסובב הרכב לא תמיד מניע. זה 50 50

כאשר הוא לא מניע יש סטרטר ואין הצתה. לא קורה דבר.

המצבר חדש, חברתי גם את הרכב למחשב היה משהו בקודנית עשו ריסט שלא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם?

גם הבעלים האחרון אמר לי על הבעיה.

תודה רבה לעוזרים, אין לי שמץ מה זה

עריכה אחרונה על ידי Omri Romano
פורסם

כמה ק"מ יש לרכב?

ומתי בוצע טיפול בפעם האחרונה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רכב דיזל יניע אם יש סולר ויש סטארטר.

מכיוון שיש סטארטר הייתי בודק בכיוון של מה שהקודנית מנתקת (משאבת סולר וכד').

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פעם היה לי בעיה כזו אני לא מכיר כל כך לעומק על קיה ריאו אבללי יש שסתום על הפילטר סולר כשהוא יתקלקל פעם הניע ופעם לא ..הוחלף נפתרה הבעיה פשוט שהשסתום מונע מהסולך לחזור למכל כך שלפעמים נשאר סולר בהנעה ולפעמים לא

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם

חברים תודה על המענה. אני יכול להוסיף שכאשר מסובב את המפתח מבלי לחכות לנורת הסלילים שתכבה הרכב יניע. מניע הרבה יותר לאט אבל מניע תמיד. אתם חושבים שיש קשר בין סלילי החימום וההצתה?

פורסם

כן .הסולר נקודת הבערה שלו גבוהה אם אני לא טועה כ400 מעלות לא כמו בנזין שפיק קטן יכול להבעיר אותו, כך שיש סלילי חימום בהנעה ,אם תשים לב בימים של מיתחת ל0 לוקח לו כמה שניות יותר, אז יכול להיות שהם טיפה עיפים ויש להחליף אותם עינין זול וקל קח מותג אמין כי לא מחליפים אותם לעיתים קרובות.

נ.ב במיוחד במנוע דיזל צריך לחכות לכל המנורות שיכבו ואם יש טורבו גם בכיבוי הרכב יש לחכות 30 40 שניות . וזה חובה!

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם

חברה עליתי על הבעיה. הבעיה הייתה שניסיתי להניע מוקדם מדי בהיותי מכניס את המפתח ובו בזמן מקיש את הקוד. הרכב כאילו לא זיהה את המפתח ולא הניע.

הפתרון הוא לחכות עוד שנייה אחד ולתת לקודנית אפשרות לנטרל את החסימה.

• תוכן חדש...