Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ברובר 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר מקרוב את הרובר 600 ,623 ,628, אני מתעניין בדגמים האלה בשנים 94 -97

רוצה לדעת למה המחירון יחסית זול ..? ולמה השוק שלה חלש ?או שמה אני טועה .. עד כמה שידוע לי מולבש עליהם מנוע וגיר של הונדה. אשמח לשמוע פרטים למבינים . ותודה מראש .

פורסם
מישהו מכיר מקרוב את הרובר 600 ,623 ,628, אני מתעניין בדגמים האלה בשנים 94 -97

רוצה לדעת למה המחירון יחסית זול ..? ולמה השוק שלה חלש ?או שמה אני טועה .. עד כמה שידוע לי מולבש עליהם מנוע וגיר של הונדה. אשמח לשמוע פרטים למבינים . ותודה מראש .

ישנה בימר 528 על רובר 628 עוד לא שמעתי.

אכן ל620 יש מנוע של הונדה רכב די טוב(יש לדוד שלי כבר 5 שנים) חלקים יקרים,טוענים שאמינות זה לא שם המשחק של רובר, אבל טענו פעם שכדור הארץ הוא שטוח אז זה מראה לך שאפשר להפריח טענות.

(אומנם אין להם את האמינות של היפניות אבל כל מקרה וכל אוטו לגופו)

המחיר שלהם נמוך בגלל סחירות נמוכה ושוק חלש-עם ישראל אוהב יפניות.

בקיצור זהו רכב בין הרכבים הטובים שתמצא במחיר הזה(מה גם שעל רובר בדרך כלל משלמים וגם דורשים בכמה אחוזים טובים מתחת למחירון),קח גם בחשבון שגם אתה לא תמכור במחיר מחירון ושישנה אפשרות גדולה שהשלט "למכירה" שתתדביק על הרכב יצהיב מרוב בלאי.

בהצלחה!

פורסם

מצטער על האי הבנה הת כוונתי ל 620 אני יודע שזה הולך ככה

620 = מנוע 2000

623= מנוע 2300

628 = מנוע 2800 ואני כמעט בטוח שגם הדגם הזה קיים . אני חושב שראיתי בעבר,

מישהו שמכיר את הרכב מקרוב ... אני רוצה לדעת על דגמים של הונדה .

באיזה שנים והאם כל הדגמים הנ"ל מולבש מנועים וגירים של הונדה ?

חשוב לי מאוד לדעת .אני מעוניין לרכוש. ושוב תודה מראש.

פורסם
מצטער על האי הבנה הת כוונתי ל 620 אני יודע שזה הולך ככה

620 = מנוע 2000

623= מנוע 2300

628 = מנוע 2800 ואני כמעט בטוח שגם הדגם הזה קיים . אני חושב שראיתי בעבר,

מישהו שמכיר את הרכב מקרוב ... אני רוצה לדעת על דגמים של הונדה .

באיזה שנים והאם כל הדגמים הנ"ל מולבש מנועים וגירים של הונדה ?

חשוב לי מאוד לדעת .אני מעוניין לרכוש. ושוב תודה מראש.

אולי אתה מתבלבל עם ה827 2700 סמ"ק המנוע הכי גדול שיש לרובר בארץ לפחות ל620 יש מנוע של האקורד וגם השילדה שלה מובנת על האקורד וכמו שאמרו עליה שזוהי אקורד עם עור ודיפוני עץ ואילו ל623 לא.
פורסם

לרובר 600 קיימים שלושה דגמים ששווקו בארץ:

620Si מנוע 1997 סמ"ק 129 כ"ס 12.0 ש' 0-100 מהירות מירבית 201 קמ"ש אוטומטי 4 מהירויות

620ti מנוע 1997 סמ"ק 200 כ"ס 7.2 ש' 0-100 מהירות מירבית 230 קמ"ש ידני 5 הילוכים

623Si מנוע 2259 סמ"ק 155 כ"ס 10.2 ש' 0-100 מהירות מירבית 215 קמ"ש אוטומטי 4 מהירויות

באירופה שווק גם דגם 618 עם מנוע 1.8 ליטר 115 כ"ס שלא הגיע לארץ.

לא היו דגמי 6 צילינדרים גם לא 628.

המנועים אכן מבוססי הונדה ( גם ה-2.3 למרות מה שאמר קודמי) ואמינים יותר מהממוצע הרוברי הלא מזהיר.

ה-2.3 הרבה יותר מפוארת ובאה עם דיפוני עץ וריפודי עור מקוריים.

לדעתי לא ניתן להשתמש בחלפים של הונדה ולכן החלפים לא זולים ולא כ"כ מצויים.

יש לבדוק הילוך אחורי בידניות, ותיבת הילוכים אוטומטית לפני הקניה (נקודות תורפה)

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הערה:

ה-600 היא אכן "מבוססת" אקורד - שזה למעשה אקורד מהדור הקודם מחופשת קצת.

ה-800 לעומת זאת הינו רכב ברמה אחרת לחלוטין והוא "מבוסס" הונדה לג'נד ולא אקורד ויש כאן הבדל עצום.

ה-800 הינו רכב סאלון בעל כל שכלול אפשרי שרק היום (כ-10 שנים אחרי) הפכו לסטנדרט ברכבים הרגילים.

הייתה לי רובר 827, אחת המכוניות שיותר נהנתי מהן אי פעם, רק חסרון אחד היה לה, אחרת היא היית נשארת אצלי עד שהיה כתוב לה "רכב אספנות" מאחור - עלויות אחזקה מטורפות.

להודות באמת, הרכב לא אמין במיוחד, יש לו תקלות, כמו לכל רכב ארופאי, רק שברכב הזה כל חלק עולה הון תועפות, טיפול 10K פשוט היה עולה לי מעל 1,000 ש"ח וכל תקלה קטנה ומרגיזה (והיו הרבה) היו עולות סכומים בני 4 ספרות.

אין כזה דבר שמה להכניס את הרכב למוסך ולצאת בפחות מ-1,000 ש"ח.

מדובר ברכב סאלון שניסה להתחרות בב.מ.וו סדרה 5 ומרצדס E, נעזוב לרגע בצד את מידת ההצלחה שלו, אבל מחירו כחדש לא היה רחוק מרכבים אלו ולכן מחירי החלפים שלו בהתאם.

לצערנו מחירו כיום כמשומש מצחיק ואנשים קונים אותו ולא מבינים למה הם נכנסים, המון מכונאים לא יסכימו להתעסק איתו ועוד הרבה אחרים לא יודעים מה לעשות איתו, המון אלקטרוניקה, מעט מקום לעבוד = רכב בעייתי לטיפולים.

רק לידיעה לדגם המחליף (825/800 בעל מנוע 2.5 ל' של רובר שהחליף את 2.7 של הונדה והיה דרך אגב פחות מוצלח מה-827) יש לא פחות מ-5 רצועות טיימינג!!!! כלומר החלפת רצועות טיימינג תקח כיומיים עבודה וכ-3,000 ש"ח!

וזה אחרי שהמוסך יעשה לך פרצופים עד שהוא יקבל אותה.

פורסם
לרובר 600 קיימים שלושה דגמים ששווקו בארץ:

620Si מנוע 1997 סמ"ק 129 כ"ס 12.0 ש' 0-100 מהירות מירבית 201 קמ"ש אוטומטי 4 מהירויות

620ti מנוע 1997 סמ"ק 200 כ"ס 7.2 ש' 0-100 מהירות מירבית 230 קמ"ש ידני 5 הילוכים

623Si מנוע 2259 סמ"ק 155 כ"ס 10.2 ש' 0-100 מהירות מירבית 215 קמ"ש אוטומטי 4 מהירויות

באירופה שווק גם דגם 618 עם מנוע 1.8 ליטר 115 כ"ס שלא הגיע לארץ.

לא היו דגמי 6 צילינדרים גם לא 628.

המנועים אכן מבוססי הונדה ( גם ה-2.3 למרות מה שאמר קודמי) ואמינים יותר מהממוצע הרוברי הלא מזהיר.

.

צודק סליחה התבלבלתי בינה לבין ה620 TI שהמנוע שלה אינו של הונדה....
  • תוכן חדש...