Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ובתקווה למזל טוב יותר,

ביום שישי האחרון נזרקו עליי אבנים ע"י מחבלים ימ"ש, לשמשה יש סדק קל בצד ימין מתחת למגב, לא ממש רואים את זה.

כל הזגגים עמוסים עד מעל הראש עם נזקי הברד, ואין לי מי שיחליף לי כעת,

שמתי לב, שרשיון הרכב פג (לא הגיע לי כלום בדואר- כמובן), התקשרתי אליהם אמרו לי במילים אחרות "בעיה שלך".

אולי זאת אשמתי, לא יודע, בכל אופן, האם אני יכול ברגע זה ממש להוציא רשיון רכב, לשלם אגרה, לגשת לטסט, והכל יהיה בסדר? (ומה יעשו אם יגלו את השמשה הסדוקה?)

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תודה,

הצלחתי "לברוח" מהעבודה ולסיים עם הטסט :D

לא שמו לב לסדק, הכל עבר ב100% :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בכל מקרה תחליף שמשה!

זה מסוכן וזה בחינם.

מס רכוש מחזיר לך את העלות במקרה של מחבלים.. תגיש תלונה במשטרה ותברר מי מחזיר.

פורסם
בכל מקרה תחליף שמשה!

זה מסוכן וזה בחינם.

מס רכוש מחזיר לך את העלות במקרה של מחבלים.. תגיש תלונה במשטרה ותברר מי מחזיר.

אין פה שאלה לגבי ההחלפה, הבעיה היא שבצירוף הברד שירד באיזור השרון לא מזמן, קצת קשה למצוא זגגים מחוסרי עבודה כרגע.

אמרו לי לחכות שבועיים, בינתיים אני אמתין, הרכב גם ככה בחנייה ואני מתנייד באופניים לעבודה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...