Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הקודם של אבא שלי, ה- Suzuki swift עברה total loss, ולכן הוא נאלץ לקנות רכב חדש בימים הקרובים.

כמה פרטים:

1) תקציב: באזור ה- 100K, אך גמיש.

2) חובה רכב חדש. אל שאלו אותי למה, אבל זה נורא חשוב לו.

3) שימוש ברכב: נסיעות של כ- 30 קילומטר מדי יום (כבישים בלבד), לרוב אדם אחד בלבד יהיה ברכב (אין צורך ב-7 מושבים, רכב גדול וכו')

4) עדיפות גדולה לרכב חסכוני. אבא שלי לא מחפש רכב ספורט/מהיר/גג נפתח, אלא פשוט רכב נוח, בטיחותי וחסכוני.

5) בגדול, הוא מגיע עם ראש פתוח, אז ניתן להציע הכל :)

כרגע הוא היה בסוכנות הונדה, וממש אהב את ה- honda jazz, אז זה הסגנון שהוא מחפש.

אשמח להמלצות מהמומחים.

תודה רבה מראש!

פורסם

האמת רציתי לרשום שיבדוק את הגאז החדשה,יש גם את הרנו קליאו שתהיה זריזה,מעוצבת אבל מאחור הרבה פחות מרווחת מהגאז.

הפיגו נמכרת במחיר מעולה עכשיו של 94 אלף,הרכב נוח,שקט וכדאי לבדוק אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+1

להונדה ג'אז.

רכב מרווח, חסכוני, שימושי. אם הסחירות של הדגם החדש תהיה כמו של הדגמים הקודמים ( להוציא כמה שנתונים של גיר רובוטי ), זה עוד יתרון לא מבוטל לרכב הזה - סחירות ושמירת ערך.

בדיוק היום מישהו מהעבודה שלי סיפר לי שכבר כמה ימים מחפש ג'אז משומשת ונדהם מזה שרכבים עם נתונים טובים נמחקים מלוח מכירות תוך שעות ספורות - כל זה במצב של שוק יד 2 בעייתי מאוד מבחינת המוכרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...