Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד S max או מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין לרכוש אחת מהמכוניות הנ"ל

אשמח לקבל המלצה מה עדיף מבחינת אמינות,שמירת ערך,תא מטען,נוחות אבזור ועוד

תודה רבה

פורסם

שמירת ערך אין לאף רכב היום. שכח מיזה, אולי רק לטויוטה והונדה נישאר קצת אבל אי אפשר לדעת כמו שסובארו ומאדה היו פעם מלכות המכירות והיום השוק מוצף זה יכול לקרות לכל רכב.

לאחי הגדול יש SMAX שנת 2010 והוא מאוד מרוצה ממנו. הרכב היה בהשכרה אצל אלדן וטופל כל חייו במוסך מורשה יבואן.

פורסם
שמירת ערך אין לאף רכב היום. שכח מיזה, אולי רק לטויוטה והונדה נישאר קצת אבל אי אפשר לדעת כמו שסובארו ומאדה היו פעם מלכות המכירות והיום השוק מוצף זה יכול לקרות לכל רכב.

לאחי הגדול יש SMAX שנת 2010 והוא מאוד מרוצה ממנו. הרכב היה בהשכרה אצל אלדן וטופל כל חייו במוסך מורשה יבואן.

ומה לגבי כל ה GTI למינהם? כל ה לאון FR והדברים האלו? יש אנשים שמוכרים מעל מחירון(!)

פורסם

כמו כל דבר בחיים, מחיר נקבע מאז בריאת העולם לפי דבר אחד: היצע וביקוש.

רכבי ספורט נדירים אכן יוצאי דופן אבל לא ברכבי ספורט נדירים עסקינן, אלא ברכבים דיי נפוצים שאין להם יומרה להיות ספורטיביים.

פורסם

אם מדובר ברכב חדש 0 ק"מ מליסינג או יד שניה בן שנה (SMAX להבנתי לא קיים כבר אצל היבואן), צריך לשים לב לגיר של הפורד בשנתון הזה, שיצא לו שם של רובוטי לא אמין.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

גם אם הרכב נרכש במתווה של יד 2 0 ק"מ יש לו אחריות יצרן - יבואן.

ועדיין, מביקורות ששמעתי, הגיר הזה מבלה זמן במוסך, דבר שהוא לא נעים גם אם הוא באחריות.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם (נערך)

הייתה לי מאזדה 5 הוורסיה הראשונה וב 7 שנים האחרונות אני עם S_MAX. בהתחלה 3 שנים 2.3 ו 4 שנים אחרונות עם 2.0 אקובוסט.

מדובר ב 2 רמות שונות לחלוטין. לא ברור משאלתך על איזה שנתון אתה מכוון.

אני מהמר שהתחזוקה של הפורד תהיה יקרה יותר לאורך זמן. יחד עם זאת, חוץ מהדלתות של ה 5 אני לא מוצא לזכותה שום יתרון. גם לא מול דגם ה 2.3.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אם מדובר ברכב חדש 0 ק"מ מליסינג או יד שניה בן שנה (SMAX להבנתי לא קיים כבר אצל היבואן), צריך לשים לב לגיר של הפורד בשנתון הזה, שיצא לו שם של רובוטי לא אמין.

גם אם הרכב נרכש במתווה של יד 2 0 ק"מ יש לו אחריות יצרן - יבואן.

ועדיין, מביקורות ששמעתי, הגיר הזה מבלה זמן במוסך, דבר שהוא לא נעים גם אם הוא באחריות.

אני לא יודע על מה אתה מסתמך.

אני מניח שפה ושם היה מישהו שהתקלקל לו.

בכל אופן, לפורד יש גיר מצמדים יבשים שמשמש את הפיאסטה והפוקוס ואכן יש לא מעט מידע על בעיות שלו ואף האחריות שלו הוארכה.

לעומת זאת במונדאו, S_MAX וגלקסי יש גיר עם מצמדים רטובים שנחשב מוצלח ואמין.

מעבר לנסיוני על רכבי הפרטי, אצלנו בעבודה יש כמויות לא קטנות של 2 הדגמים ומדובר במכוניות עם נסועה גבוהה במיוחד. היבשים עושים בעיות והרטובים לא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

את הביקורות הבולטות אכן שמענו על הפיאסטה והפוקוס.

מהיכרות אישית שמעתי על בעיות ב S מקס.

שמח לשמוע שלא מדובר במשהו כרוני כמו בפוקוס.

כי מעבר לעניין זה, האס מקס רכב מפנק מאוד.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

בבעלותי SMAX טיטניום 2.0 (240 כ"ס)

רכב מעולה, חזק בטירוף ומאוד נעים. אני מאוד מאוד נהנה ממנו. יצא לי לנסוע (לא לנהוג) במזדה 5 והתחושה היא אחרת לחלוטין, כאילו מדובר ברכב מסגמנט נחות. לדעתי גם אין מה להשוות בלוק החיצוני והפנימי של הרכבים ובאיכות החומרים.

החסרונות של הפורד הם צריכת דלק גבוהה (לא יודע איך זה בהשוואה למזדה) ותחושת כבדות שמעיקה מעט בנהיגה בתוך העיר. הגיר בדגם שלי הוא לא אוטומטי רגיל אלא רובוטי וזה מורגש בהחלפת הילוכים. לדעתי הדגם המיושן יותר עם מנוע 2.3 ל' הוא אוטומטי רגיל.

לגבי מחירון - בדקתי עכשיו את המחירון של הרכב שלי שנרכש כמשומש לפני חצי שנה וראיתי להפתעתי שהמחירון דווקא עלה...

פורסם

לגבי מחירון - בדקתי עכשיו את המחירון של הרכב שלי שנרכש כמשומש לפני חצי שנה וראיתי להפתעתי שהמחירון דווקא עלה...

דווקא לא כלכך מפתיע...

מאחר וליבואן אין מה למכור כרגע עד שיגיע הדגם החדש, הגיוני שתהיה לזה השפעה על שוק המשומשות.

• תוכן חדש...