Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

מאזדה דמיו 2003

כשהאוטו עומד בניוטרל הטורים עולים ויורדים.

כשאני לוחץ על הגז בנסיעה או בניוטרל אני שומע שריקה.

מה הבעיה ?

בתודה מראש

פורסם

נשמע כמו רצועת אביזרים מחליקה.. בדוק אם היא מתוחה מספיק, אם כן כנראה אחד הפולים מתנגד יותר מידי ומחליק, צריך לבדוק איזה ומה גורם לכך.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
נשמע כמו רצועת אביזרים מחליקה.. בדוק אם היא מתוחה מספיק, אם כן כנראה אחד הפולים מתנגד יותר מידי ומחליק, צריך לבדוק איזה ומה גורם לכך.

זה קשור גם לסיבובי מנוע עולים ויורדים?

פורסם

זה יכול להשפיע ממש קצת אם למשל כל כמה סיבובים של הפולי הנ"ל הוא מתנגד ומשתחרר אז זה יכול להשפיע קצת על סיבובי המנוע עד שמנוע הצעדים מתכוונן מחדש. אם אתה מדבר על קפיצות דרסטיות אז לא, זה לא המצב..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

ייתכן ויש קשר בין השריקה לטורים ואני מיתכוון לכניסת אויר חיצוני דרך צינורות הוואקום/אויר או אפילו דרך סעפת היניקה. צריך לעבור על כל אלה. כדי לאתר טוב יותר חדיאת אויר שכזו ניתן לנתק את צנרת האויר המיתחברת למצערת ולחסום אותה (את המצערת) עם היד וכך זה ייתן כיוון מהיכן כניסת האויר וכל זאת שאני יוצא מנקודת הנחה שקיימת כניסת אויר חיצונית. אם לא מזוהה אף כניסת אויר שכזו אז השריקה יכולה לנבוע מרצועה מעט רפוייה וגמורה או אפילו מאחד המותחנים של רצועות האביזרים ונפילת הטורים ממצערת מלוכלכת או מנוע צעדים שלא מתפקד כהלכה. תתחיל בבדיקות שהצעתי ותעדכן.

• תוכן חדש...