Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגבות\ מטליות של הקוריאני - מומלץ? לחלקכם יש ניסיון עם המוצרים האלה?

שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

ראיתי בשרשור "המציאות באייבי" בדפים הראשונים (נכתבו לפני מס' חודשים) לגבי מוכר קוריאני שמציע למכירה מטליות ומגבות וכדו' - ראיתי שהרבה רכשו באייבי את המוצרים - רציתי לשאול את החבר'ה פה האם ממליצים לרכוש את המוצרים? יש כאלה שרכשו בעבר ויש להם מידע לתרום?

הקישור למוכר(שסיפק אלי דרך אגב): http://stores.ebay.com/microfiberkorea/?rmvSB=true

ובעיקר עניין אותי המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/2pcs-Microfiber-waffle-weave-big-drying-towel-Atop-Korea-/321138742070?vxp=mtr&hash=item4ac55c5336

וזה:

http://www.ebay.com/itm/3pcs-Microfiber-Terry-Buffing-Detailing-Polishing-Towel-Cloth-atop-Korea-/390086251532?vxp=mtr&hash=item5ad2f3d40c

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דובר ומדובר עליהן רבות כאן.

הצהובות נחמדות מאוד להסרה של ווקס, רכות ומורידות אותו ביעילות.

הירוקות מעולות במיוחד לשימוש גם עם ווקס או קוויק דיטיילר, אני משתמש בהן לשיטת המטליות עם ONR כמו רוב החברים כאן.

הוואפל לא משהו, ה 1100GSM הכבדות גם משמשות להסרת ווקסים בעקרון אבל יש אנשים שמייבשים איתן גם רכבים.

הירוקות לחלונות הכי טובות שמצאתי עד כה.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דובר ומדובר עליהן רבות כאן.

הצהובות נחמדות מאוד להסרה של ווקס, רכות ומורידות אותו ביעילות.

הירוקות מעולות במיוחד לשימוש גם עם ווקס או קוויק דיטיילר, אני משתמש בהן לשיטת המטליות עם ONR כמו רוב החברים כאן.

הוואפל לא משהו, ה 1100GSM הכבדות גם משמשות להסרת ווקסים בעקרון אבל יש אנשים שמייבשים איתן גם רכבים.

הירוקות לחלונות הכי טובות שמצאתי עד כה.

כשאתה אומר להסיר ווקס זה גם להסרת פוליש ואוטם צבע וכדו'?

ולמה הוופל לא טובות? יש לו משהו שאתה ממליץ לייבוש? (זה מה שחסר לי בעיקר).

ועל איזה צהובות בדיוק דיברת? יש כמה שם..

עריכה אחרונה על ידי עוז נצר
.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבות 1100 gsm אלה המגבות הכי טובות שיצא לי להשתמש בהם לבאפינג.

לטעמי לייבוש המגבות הללו גרועות מאוד, פירטתי בעבר למה (סופח מהר מידי/ משאיר סימנים בלה בלה בלה).

בכל מקרה הן לא הכי זולות בהיצע, אבל הן באמת תורמות לעבודה של הסרת ווקס/אוטם בקלות אדירה.

אני גם לא אוהב (/סובל) מגבות וואפל.

מה שלא מספיק נעים ורך על היד, לא יהיה מספיק טוב לפח של הרכב.

המגבות הללו מאבדות מכושר הייבוש שלהן מאוד מהר, ואין מה להשוותן למגבות ייבוש כמו uber/wooly mammoth, המומלצות ביותר בפורום לעבודה זו.

התנסתי במגבת וואפל של מגווירס, התנסתי במגבת של cobra שנקראת extreme glazzer (נחשבה בזמנו לטופ של הוואפל), והתנסתי בוואפל של הקוראני.

כולן ללא יוצא מן הכלל משמשות כרגע לייבוש של ג'אנטים/חלקים מרכב תחתונים ומטונפים/צמיגים - בקיצור סמרטוטים.

ויותר מזה, כולן אותו ח*א.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא לא אוהב במיוחד את 1100 לבאפינג. לא מחליק מספיק טוב. (אולי חייב הגנה שוב דחוף)

למעשה הצהובות יותר נוחות לי. כמובן כל אחד והנוחות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא לא אוהב במיוחד את 1100 לבאפינג. לא מחליק מספיק טוב. (אולי חייב הגנה שוב דחוף)

למעשה הצהובות יותר נוחות לי. כמובן כל אחד והנוחות שלו.

מת עליכם - איזה צהובות??? יש כ"כ הרבה בצבע צהוב (וגם לקוריאני לא חסר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...