Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך חוות דעת לגבי כמה חומרים למי שמכיר ועבד איתם

שמפו - CG Citrus

נוזל הברקה סופי/ניקוי יבש - Meguiar's Last Touch

ולניקוי הפנים (ריפוד בד, גומי, פלסטיק) - APC של Meguiar's

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

נראה לי שחיפוש היה עונה לך על חלק, אם לא על כל השאלות.

כדאי להשתמש בו, מניסיון!

בכ"א שמפו מומלץ מאוד, אם כי צריך להשתמש בו בדילול נכון, כי בדילול גבוה הוא מחליש הגנות.

הAPC של מגס מומלץ גם כן

פורסם
מה אתה מצפה מה- last touch?

ציפיות אין ממנו, כי עוד לא עבדתי עם נוזל הברקה סופי. מה שכן הוא משמש גם כתרסיס דיטיילר לניקויים בין השטיפות וזה מה שאני צריך בעיקר.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

היי

גם אני רוצה לקנות את המוצרים של Meguiar's אז בנוסף להמלצות מאנשים שהשתמשו במוצרים אפשר לקבל את היחס דילול לכל אחד מהמוצרים ? ( APC לפלסטיקה בפנים האוטו ו Last Touch בתור נוזל הברקה לסיום השטיפה )

תודה וסליחה מפותח הדיון על השאלות

פורסם
ציפיות אין ממנו, כי עוד לא עבדתי עם נוזל הברקה סופי. מה שכן הוא משמש גם כתרסיס דיטיילר לניקויים בין השטיפות וזה מה שאני צריך בעיקר.

אז אתה בונה בעיקר על יכולת הנקיון שלו, לפחות ככה זה נשמע.

יש לי נסיון דל אך טוב עם המוצר, בעקבות המלצה של חבר פורום.

למרות זאת הייתי מעדיף להשתמש ב-onr מדולל בתור דיטיילר, לעבודה שעיקרה נקיון.

הלאסט טאצ׳ מעניק חלקלקות נחמדה לפח ומראה של ״עכשיו ויקססתי״, אבל רחוק מאוד ביכולת הניקוי שלו מהאופטימום.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...