Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו אני מבין למה ארה"ב, גרמניה, דנמרק, יפן ודרום קוריאה מדינות כושלות וישראל היא גן העדן שהיא.

עם אלתורים ותחבולות עושים אנטבה, לא מדינה. הרבה מההתקדמות שרואים במדינת ישראל היא בגלל שבחלק מהמקומות הבינו שצריך עבודה מסודרת ותבניתית עם תכנון מסודר ולא רק הקרצות מחוץ לקופסה.

חשיבה מחוץ לקופסה היא חשובה, אבל צריך גם מערכת שיודעת ליישם, ודא עקה, זה דורש מתודיות וסדר.

האודי שכן! אני בהייגייט

אכן. חשיבה מחוץ לקופסא זה נהדר בתנאי ויש חשיבה גם בתוך הקופסא...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפעמים אני בעדך. לפעמים לא.

עולה ריח מאוד רע של גזענות מהסגנון והתגובות שלך, כשמאוד נוח לך לצטט את בעל הבית, ואתה מרגיש עם ההגדרות שלו בסבבה.

אתה אשכנזי. הילדים הם חיות (שחורות? שווערצע?) שצריך לאלף.

אני חוזר ואומר שאני שמח שאינך שכן שלי.

לסיכום - זה מה שאתה צריך:

https://youtu.be/VH5560Ds5ek

אני בטוח שמה שהשכן שלי אומר זה נכון כי הוא חי עם האנשים האלה כמה עשרות שנים והרגיש על בשרו הרבה דברים לא טובים שהגיעו מהם.

דווקא בסרטון מתואר רעיון גאוני :)

אולי יש מתנדבים שיכולים לעזור לי ולדבר עם השכנים בשפה שהם מבינים?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

איזה דברים לא טובים השכן הרגיש על בשרו? ריתכו לו פרסות של סוס על כפות הרגליים? כיבו עליו סיגריות?

מבלי למדוד את עוצמת הדציבלים ומשך הזמן של הרעש שאתה מתאר אני בטוח שאתה והשכן "קצת" מגזימים, תהיה בטוח שאם השכנים היו כ"כ נוראיים היית מרגיש אותם בכל ימות השבוע ולא רק בסופ"ש.

אני מתקשה להאמין שבמשך שמונה שעות ילדים מסוגלים לרוץ ולצרוח כמו "חזירים לפני שחיטה". חוץ מזה, אם הרעש באמת בלתי נסבל כמו שאתה מתאר איך זה שהשכנים האחרים אדישים ולא מעירים לאותם שכנים רעשנים? קצת מוזר.

פורסם
איזה דברים לא טובים השכן הרגיש על בשרו? ריתכו לו פרסות של סוס על כפות הרגליים? כיבו עליו סיגריות?

מבלי למדוד את עוצמת הדציבלים ומשך הזמן של הרעש שאתה מתאר אני בטוח שאתה והשכן "קצת" מגזימים, תהיה בטוח שאם השכנים היו כ"כ נוראיים היית מרגיש אותם בכל ימות השבוע ולא רק בסופ"ש.

אני מתקשה להאמין שבמשך שמונה שעות ילדים מסוגלים לרוץ ולצרוח כמו "חזירים לפני שחיטה". חוץ מזה, אם הרעש באמת בלתי נסבל כמו שאתה מתאר איך זה שהשכנים האחרים אדישים ולא מעירים לאותם שכנים רעשנים? קצת מוזר.

אני לא התעמקתי עד כדי כך בהיסטוריה וזה גם לא מעניין אותי.

הדבר היחיד שהוא אמר לי שהם אנשים בלי גבולות ושהם התנכלו לבן שלו.

שאר השכנים לא מדברים איתם, לא יודע בגלל מה.

פורסם

אני לא מבין את הצורך להוכיח שפותח השרשור מגזים. לאנשים שונים רעש שונה מפריע בצורה שונה. לי, סתם, לדוגמא יש כרגע שכן שבעבר בא ושאל בצורה די מנומסת אם יש דרך להפוך את האבארט לשקטה יותר. והאמת? אני יכול להביו גם אותו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עשית לי דג'ה וו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570359-%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%A7%D7%94%D7%9C-%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A2-%D7%A8%D7%A2%D7%A9&highlight=%D7%91%D7%99%D7%AA+%D7%A1%D7%A4%D7%A8+%D7%A8%D7%A2%D7%A9

ואחלוק איתכם שוב את האני מאמין שלי בנושא ילדים מרעישים:

אני רק אוסיף לך דבר נוסף שהוא נר לרגליי, מוצא חן בעיניך, סבבה. לא מוצא חן, גם טוב.

אני

לעולם לא מעיר לילדים/ נוער על רעש או כל הפרעה אחרת גם אם זה מפריע לי, גם אם זה בשעות המנוחה.

רוצה לדעת למה?

כולנו היינו ילדים, כולנו שיחקנו והשתוללנו בשכונה ותמיד, תמיד, תמיד יש איזה שכן זקן/זקנה נרגן/ת שהיה יוצא וצועק/ת עליינו, לכל אחד בכל שכונה יש אחד כזה.

אז כל פעם שאני רוצה להעיר לנערים על הפרעה, אני רואה בעיני רוחי את אותה מכשפה זקנה שכל ילדי השכונה היו שונאים ואומר לעצמי, "זה מה שנהפכתי להיות? המכשפה של כל ילדי השכונה?"

מוגש כחומר למחשבה...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שני הסנט שלי לנושא

יש לי אחיין ושתי אחיניות הוא בן 10, אחת בת 6 ואחת שנה וצ'ופצ'יק. ילדים מחונכים, מנומסים, איך סבתא שלהם אומרת? כל אחד זיסל'ה.

אבל, פעם בשבוע, שבאים לסבא וסבתא. דעאש קטנים עליהם . הסיבה? אצל סבא וסבתא מותר מה שאסור אצל אמא ואבא.

בגלל שאני סובל מהפרעות קשב וריכוז, אני לא יכול לחסום כמעט רעשעם ולסנן אותם מנטלית, אני שומע הכל. אתה מבין כמה זה קשה לדעתי. אבל, אני לא אגיד לילדים סתמו ושבו בשקט,הרי הבעיה אצלי, לא אצל הילדים.

אז יש לי כבר כמה פתרונות. אם אני לא מצליח להתנתק אני מהקש סךיחה מהמשפחה ופורש לחדרי. מניח אוזניות על האוזניים ומאזין לטלוויזיה / מוזיקה /משחק/במחשב /יושב ללמוד. אן הגיעו מים עד נפש, אני מבקש סלעחה מהמשפחה ויוצא לנהיגה עם מוזיקה מרגיעה או הליכה עם הכלבה לרבע שעה, זה מסדר את הראש.

אין לך מה לעשות, לפחות לדעתי, מעבר ללבקש יפה. אתה יכול לבדוק מול שכנים נוספים אם הם רואים בנושא מטרד. אם לא, יתכן מאוד שהבעיה טמונה בך ומצבך דומה לשלי בנושא הקשב והריכוז. אני גיליתי שהבעיה אצלי בדיעבד אחרי שעברתי אבחון וזה שעלה בו. לקחתי ריטלין לסוגיו תקופה, אבל החלטתי לוותר בגלל שהוא גרם להרגשה לא טובה, אז הייתי מחויב למצוא פתרונות אחרים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
שני הסנט שלי לנושא

יש לי אחיין ושתי אחיניות הוא בן 10, אחת בת 6 ואחת שנה וצ'ופצ'יק. ילדים מחונכים, מנומסים, איך סבתא שלהם אומרת? כל אחד זיסל'ה.

אבל, פעם בשבוע, שבאים לסבא וסבתא. דעאש קטנים עליהם . הסיבה? אצל סבא וסבתא מותר מה שאסור אצל אמא ואבא.

בגלל שאני סובל מהפרעות קשב וריכוז, אני לא יכול לחסום כמעט רעשעם ולסנן אותם מנטלית, אני שומע הכל. אתה מבין כמה זה קשה לדעתי. אבל, אני לא אגיד לילדים סתמו ושבו בשקט,הרי הבעיה אצלי, לא אצל הילדים.

אז יש לי כבר כמה פתרונות. אם אני לא מצליח להתנתק אני מהקש סךיחה מהמשפחה ופורש לחדרי. מניח אוזניות על האוזניים ומאזין לטלוויזיה / מוזיקה /משחק/במחשב /יושב ללמוד. אן הגיעו מים עד נפש, אני מבקש סלעחה מהמשפחה ויוצא לנהיגה עם מוזיקה מרגיעה או הליכה עם הכלבה לרבע שעה, זה מסדר את הראש.

אין לך מה לעשות, לפחות לדעתי, מעבר ללבקש יפה. אתה יכול לבדוק מול שכנים נוספים אם הם רואים בנושא מטרד. אם לא, יתכן מאוד שהבעיה טמונה בך ומצבך דומה לשלי בנושא הקשב והריכוז. אני גיליתי שהבעיה אצלי בדיעבד אחרי שעברתי אבחון וזה שעלה בו. לקחתי ריטלין לסוגיו תקופה, אבל החלטתי לוותר בגלל שהוא גרם להרגשה לא טובה, אז הייתי מחויב למצוא פתרונות אחרים.

אני מבין שלא אכפת לך מה הילדים שלך עושים, זאות זכותך המלאה בתנאי שזה לא מפריע לאחר.

מעניין מה השכנים שלך ושל ההורים שלך חושבים על זה.

אתה דיברת איתם אם זה מפריע להם?

פורסם

הילדים של השכן יותר פסיכיים. אין מה לעשות. לא מתפקידי לחנך אותו ואת ילידיו. זכותו של הילד להתרוצץ, להשתולל ולעשות בלגאן ואני אף מעודד את זה. זה שלי יש בעיה לא אומר שהילדים צריכים להיות להתנהל לא כמו ילדים. להורים שלי זה לא מפריע ושאר השכנים מעולם לא התלוננו. לא על האחיינים ולא על השכנים

הקטע המשעשע, שלאחותי זה כן מפריע, וגם היא אומרת. חד משמעית שהיום הזה, הפעם בשבוע של הפורקן עול הזה עושה עימה חסד בהמשך השבוע.

בקיצר. אם שני אנשים מבוגרים כמוני ואחותי יכולים להתמודד אם זה בתוך הבית, אתה יכול להתמודד פעם בשבוע עם השכנים שלך. יש פתרונות לכל דבר, שניים מהם רשמתי. הציעו עוד דברים. אל תשכח עוד דבר אחד. אתה זמני, השכנים מכירים אותם. אתה השכן המעפאן שמפריע לנכדים להנות.

הגיע הזמן שתתמודד עם דברים לא נוחים. כל עוד תגור בבניין מגורים,כנראה שאחד השכנים ירעיש לך.

suck it up

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איזה שרשור מכוער ומלא בגזענות, ההתנשאות שלך כמו "מעניין מה יצא מהילדים האלה" וכו', מעניין אותי מה יצא מהילדים שלך שישבו בבית בשקט וידעו שאסור להם להרעיש או לעשות שום דבר שלא עולה בקו אחד מול החינוך הארי, אותי מעניין מתי "יתפרץ" להם כל האיפוק הזה?!

הנכדים של השכנים שלך ימשיכו להרעיש, בין אם תרצה ובין אם לא, ואם תזמין להם שוטר חוץ מלצאת שכן רע ואדם רע שקוטע את שמחת החיים לנכדים, לסבא ולסבתא לא יצא מזה שום דבר, אני מבין שאתה לא רגיל לשמחת חיים אלא לאיפוק ולדממה בבית, אבל אצלנו השוורצע ילדים שמחים מתבטא בצעקות והשתוללויות רחמנא לצלן.

פורסם
איזה שרשור מכוער ומלא בגזענות, ההתנשאות שלך כמו "מעניין מה יצא מהילדים האלה" וכו', מעניין אותי מה יצא מהילדים שלך שישבו בבית בשקט וידעו שאסור להם להרעיש או לעשות שום דבר שלא עולה בקו אחד מול החינוך הארי, אותי מעניין מתי "יתפרץ" להם כל האיפוק הזה?!

הנכדים של השכנים שלך ימשיכו להרעיש, בין אם תרצה ובין אם לא, ואם תזמין להם שוטר חוץ מלצאת שכן רע ואדם רע שקוטע את שמחת החיים לנכדים, לסבא ולסבתא לא יצא מזה שום דבר, אני מבין שאתה לא רגיל לשמחת חיים אלא לאיפוק ולדממה בבית, אבל אצלנו השוורצע ילדים שמחים מתבטא בצעקות והשתוללויות רחמנא לצלן.

לי אין ילדים.

אבל אני זוכר שכשהיתי קטן וכול המשפחה היתה מתאספת אצל סבתא וסבא ותאמין לי שהיו אז הרבה ילדים קטנים בדירה בגילאי 3 עד 5.

אתה יודע מה סבא שלי היה אומר לי?

הוא היה אומר אם אתם רוצים להשתולל ולרוץ תצאו החוצה לפארק. בבית לא צריך לצעוק.

אתה יודע למה הוא אמר את זה? כי יש אנשים מסביב שיכול להיות שלא ישמחו כאשר צורחים להם קרוב לדירה או רצים או בועטים.

רוצה לשמוע עוד משהו מפתיע? דווקא יצאנו אנשים טובים שיודעים להנות בלי לפגוע באחר.

אתה גם מוזמן לחשוב למה לישראלים יש דימוי מאוד רע בכול העולם מבחינת התנהגות.

אתה יודע למה??? הישראלים חושבים שמותר להם הכול. וכשיש מפגש בין תרבויות זה מאוד בולט לרעה.

פורסם

בקיצר הדבר היחידי שהשתנה זה החינוך של ההורים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...