Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסרטון הזה כריס בוחן את המרצדס A45 החדשה עם השינויים בגיר ובמנוע אחרי מתיחת הפנים...

מה אתם אומרים? מרצדס הצליחו להיפתר מהתחושה שהייתה עד עכשיו, שהרכב פשוט ממש בדיליי...

כשנהגתי על הגרסה לפני מתיחת הפנים הייתה לי הרגשה שהמנוע סובל מהשהיית טורבו לא קטנה בכלל, ואם אתה נמצא פחות מ 4K סל"ד המנוע לא מרגיש חזק בכלל, בטח שלא 360 כ"ס (לצורך השוואה הבמוו M235I הרגישה לי הרבה יותר חזקה ומהירה)

ובשילוב עם תיבת הילוכים דיי פלגמטית ויחסי העברה לא קצרים גרם לי לפחות להרגיש כאילו הרכב לא כזה מהיר...

מעניין אם הבעיה עכשיו טופלה...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

ההתרשמות שלי הייתה הפוכה, שהגיר והמנוע הם ממש לא הבעיה של ה-A45. אם כבר, לדעתי גם לפני כל שינוי היא הייתה מהירה מה-235 (מה שלא מפריע לי להעדיף את הבימר). הבעיות שלה הן המתלים הקשים מדי ואיכות הפנים המזעזעת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מסתבר שאנחנו ממש הפוכים כי אני ממש אהבתי את פנים הרכב והמתלים לא הפריעו לי יותר מידי (למרות שאני תכננתי לרכוש את ה CLA עם המתלים האדפטיביים שמגיעים אחרי מתיחת הפנים)

ולגבי הגיר הוא יותר בסדר אחרי שמתחילים תנוע אבל בתימרוני חניה ומהירות נמוכה הוא פשוט בלתי נסבל...

אחרי שאתה מתחיל תנועה הוא פשוט לא מה שאתה מצפה מגיר דאבל קלאץ...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

הוא מאד גס בפעולה שלו, אבל זה די תואם את אופי המכונית. לפחות כך התרשמתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...