Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 912 החלפת גשר קדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחזרה למכונית שפתחה את השרשור.

תודה יובל על המחמאות.

DB האוטו לא יכול לעשות עליה בגלל מיקום ההגה שלו וחוקי מדינת ישראל שאוסרים עליו לנוע בדרך בישראל בגלל סיבה זו.

ובכן הורכב המתלה הפגוש וגם הגלגלים. הנה כמה תמונות לסיום.

DSCF9426.jpg

DSCF9433.jpg

DSCF9431.jpg

DSCF9430.jpg

פורסם

קשה מאד לדעת... אני מאמין שגם אם דחף, זה לא היה בכוונה- הרי הוא יכול להרוס לעצמו את הסיכויים. מה שממילא קרה עם אלפא- עד שפרארי ופורשה "הסתלקו" מהטארגה ב-73 (מקטגורית הפרוטוטייפ) ואלפא סוף סוף יכלו לנצל את זה- "משום מקום" הגיעה ה-911 RSR של ואן לנפ ו-מולר ולקחה מקום ראשון...

ואפילו שאנדראה נאלץ לסיים כמעט לחלוטין קריירת מרוצים פעילה בתאונה הזו ב-1973 (שבר את הקרסול):

עדיין שרד יפה, הנה ווידאו עדכני יחסית:

בכלל, הוא נחשב, יחד עם עוד רבים וטובים, לנהגי ה"שורה השניה" שביום טוב יכלו לתת פייט רציני לחבורת המובילים כמו פיטיפלדי או סטיוארט.

וחוץ מזה, על הקיר מאחורי הגב שלי תלוי הפוסטר הזה:

p6950.jpg

ומולו השניים האלה:

p6952.jpgp6955.jpg

זו תצוגה מתחלפת- אצל אמא יש עוד שלושה שאני צריך להחליף איתם מדי פעם:

p8933-p-sp-c.jpgp8935-p-sp-c.jpgp8925-p-sp-c.jpg

טוב, הספמתי את השרשור מספיק- פרשתי למיטה.

:lol:

פורסם

תודה יוחאי על הסרטונים,

איזה יופי של פוסטרים, איך שהם מעבירים את מכלול הרגשות שיש במירוץ חי, ויותר מכך את התקופה שלו - פשוט מדהים.

אהבתי במיוחד את הפוסטר שמאחורי הגב שלך, הקהל ישוב על קצה הכביש, את מי מעניינת הבטיחות העיקר הקרבה למכונית המתחרה.

לי במוסך יש את שתי אלו בצד אחד, גם הן מהטרגה

2.jpg 6.jpg

לפחות את הפולביה זאגי הזו לא היה צריך לדחוף.

פורסם

התמונה בפוסטר של הטארגה 1970 הנ"ל מסמלת את כל מה שמרוצי מכוניות היו וכל מה שכבר לא יהיו לעולם... שים לב לבחור בחולצה הצהובה מסביר משהו לחבר שלו, אולי מטר וחצי מהמכונית:

1970targaflorio-copyright-porsche.jpg

אגב, זו כמובן המנצחת ב-1970 עם ג'ו סיפרט השוויצרי, שהיה נהג מדהים באליפות מכוניות הספורט (וגם זכה בכמה מרוצים בפורמולה 1). כמו רבים וטובים, גם הוא "נכחד" ב-1971, בשנים שבממוצע היו נהרגים שלושה נהגי פורמולה 1 לעונה, והרבה יותר במרוצים אחרים.

ואי אפשר בלי פרט אחרון; בלי לקחת מהניצחון של סיפרט, הגיבור הגדול של המרוץ היה דווקא נינו וקארלה בפרארי 512S, שהגיע למקום שני למרות שנאלץ להתמודד עם המרוץ במכונית לחלוטין לא-מתאימה לתנאים:

tumblr_m25n5sTBSC1qdcd2wo1_1280.jpg

הוא היה מקומי והכיר את האספלט כמו את כף ידו. אגב, נהג מרוצים זו היתה תעסוקה משנית; הוא בכלל היה מנהל בית ספר בפאלרמו....

• תוכן חדש...