Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר לקנות פלסטידיפ באזור הקריות במחיר נורמאלי

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

נשאר לי בערך חצי בקבוק צבע שחור אם אתה מעוניין, נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש יבואן באזור התעשייה, הלכתי עד אליו ובסוף אמר שהוא לא מחזיק את זה כבר שנתיים.. בסוף הזמנתי מאוטוסטור למרות המשלוח היקר..

פורסם

תאמת ששחור זה מה שאני מחפש, יש שחור ויש שחור מט ?

נראה לי מחיר מאוד מוגזם 100 שקל לפחית

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אתה מוזמן לבוא לראות איך יצא לי על הרכב, שחור נחמד מאוד סהכ, אמנם רשום מט אבל צבע סטנדרטי כמו כל שחור..

פורסם

יש ביקנעם אצל הבחור שמייבא את זה, תמיר אם אני זוכר נכון.

תרשום plastidip ישראל בגוגל, יש שם טלפון והכל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשנה וחצי-שנתיים, רכשתי ב"אלמוג ציוד טכני" בחלוצי התעשייה 31. מיכל גדול עלה כ-80 ש"ח.

http://www.almog-tech.com

תתקשר לפני ותברר אם יש (בהתחלה כשביררתי לא היה להם, רק לאחר מספר ימים הגיע מלאי).

זו החנות שהייתי בא, אמר שכבר שנה שנתיים אין אצלו את המוצר

• תוכן חדש...