Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אוטובוס שלא שמר על הימין ריסק את המראה למיצובישי של אשתי.

איפה כדאי / אפשר להשיג זכוכית בלבד למראת נהג לאנסר 2008?

המראה היא פנורמית בחלקה החיצוני וכוללת מפשיר אדים (ובגוון כחלחל?). אני לא מעוניין לשנמך למראה פשוטה בחיתוך מקומי.

באיביי דוברי האנגלית - בארה"ב נמכרות רק מראות שטוחות ובאנגליה, המראה השמאלית היא מראת הנוסע (האם מתאימה?).

בכלמוביל המחיר לא סביר.

בית המראה לא נפגע, אבל אם כדאי, אפשר להחליף את המראה כולה במשומש. אחרי ש "אלי פנסים" נסגר - יש המלצות?

אשמח לעצות.

:turn-l:
פורסם

הרקולס מראות בדרך סלמה בת"א.

http://www.hercules.co.il/

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה,

אני מכיר את הרקולס וקניתי שם לפני שנים רבות.

למראה הצער הם לא ממש רוצים למכור. שאלתי בנימוס אם הם יכולים לספק לי מראה תואמת למקור, עם חימום, חלק חיצוני פנורמי ו(אני חושב) גוון כחלחל, האם יש במלאי ומה המחיר. קיבלתי תשובה, "תבוא, נחליף לך". התעקשתי - האם אתם יכולים לספק מראה עם חימום ופנורמית בחלקה החיצוני. ענו לי בלקוניות "אין חימום בלאנסר 2008, אבל אם יש נדביק לך ג"ח". שאלתי בשלישית - מה לגבי מראה פנורמית. הפסיקו לענות.

אז (אולי) לגיטימי שלא אומרים מחיר, אבל לא לענות לי אם הם בכלל מסוגלים לספק את המוצר שאני מבקש? אני צריך לכתת רגליים עד סלמה כדי לגלות שאין להם את מה שאני מבקש?

הזמנתי מאיביי.

2015-09-17 22.30.42.jpg

:turn-l:
  • תוכן חדש...