Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני שם לב שהברקסים ברכב שלי נגמרים לי ממש מהר,

בטיפול האחרון שעשיתי 175K החלפתי צלחות+רפידות,

ועכשיו לאחר 10K הברקסים כבר חורקים ושורקים+יש לי רעידות בבלימה,

החריקות התחילו אחרי 5K והרעידות בבלימה קצת יותר מאוחר

חשוב לציין שכל העניין קורה אחרי נסיעה של 10 דק',שהאוטו קר כאילו הכל תקין

מה הסיבה שיכולה לגרום שברקסים יהרסו מהר? ומה צריך לבקש שיבדקו לי במוסך?

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי eldadra
פורסם

להרכיב צלחות ורפידות מקוריות או של יצרן מוכר ולא סיניות זולות.

בדרך כלל זה פותר לחלוטין בעיות מהסוג הזה.

אני מניח שיש עוד מספיק בשר על הרפידות אבל צלחות התעוותו בגלל שזו סחורה לא איכותית.

פורסם

אם כך, לבדוק קליפרים קידמיים.

לבדוק שהגלגל לא נבלם קלות ללא לחיצה על הבלם.

ניקוי קליפר. בדיקת גומיה של הבוכנה.

ניקוי וגירוז מובילים.

להתחיל בזה.

פורסם

לגבי השריקות, בוקי צודק, ניקוי קאליפר וגירוז מובילים יכולים להפסיק ולמנוע את התופעה.

לגבי הרעידות, יכול להיות שנכנסת לאיזה שלולית מים או שטפת את האוטו בזמן ההצלחות היום חמות ועל כן נוצר מצב של דיפורמציה(עיוות) של הצלחת ובגלל זה הרעידות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לגבי הרעידות, יכול להיות שנכנסת לאיזה שלולית מים או שטפת את האוטו בזמן ההצלחות היום חמות ועל כן נוצר מצב של דיפורמציה(עיוות) של הצלחת ובגלל זה הרעידות.

אין מצב שבגלל נסיעה מנהלתית רגילה וכניסה לשלולית מים הצלחת תתעוות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאחר והתלוננת באופן דומה על הבלמים עוד בינואר/פברואר, אבל עם חלפים זולים כנראה ורק 2000 ק"מ, הייתי חושד באופי הנהיגה שלך שמוביל למצב המתואר.

פורסם
אין מצב שבגלל נסיעה מנהלתית רגילה וכניסה לשלולית מים הצלחת תתעוות.

מרק, יכול להיות כשל בייצור, שאני עבדתי במוסך כלשהוא(תתפלא אני אכן מכונאי) אז היה לנו סדרה של כשלים הצלחות תוצרת sasic הצרפתית. אולי יש אצלו גם כשל.

בכל מקרה, אולי שווה לגשת למוסך המטפל, שיבדוק ויחליף במסגרת אחריות חלקים או אחריות על עבודה את החלקים שצריך.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ברוב המרטיע של המקרים של תופעות כאלו זה שימוש אגרסיבי או לא מושכל בבלמים ולא שום דבר פגום בבלמים, בהנחה שהבלמים שהורכבו איכותיים.

• תוכן חדש...