Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 הרכבים שבכותרת דגמים 2012-2013 גיר רובוטי. ראיתי שההספקים שונים, האם המנועים גם שונים? הבדלים באמינות? המחירים הם די דומים כך שזה פחות משנה. מה שעניין אותי הוא איך אוכל להבדיל בין רמות גימור, הבנתי שיש שתי רמות האחת קומפורט pk והשניה קומפורט ללא הpk. ישנם בעלי רכבים שלא יודעים באיזו רמת גימור הרכב שלהם אשמח לדעת איך אוכל להבדיל כשאלך לראות רכבים. תודה!

פורסם

רמת הגימור כתובה ברישיון הרכב.

המנועים דומים ושייכים לאותה משפחת מוצלחת ואמינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבדל עיקרי בין המנועים - ב C3 הספק המנוע הוא 92 כ"ס, טורבו רגיל.

ב С4 הספק המנוע הוא 115 כ"ס, טורבו עם גאומטריה משתנה.

מנוע מאוד חזק, עם ביצועים לא רחוקים מגירסת טורבו בנזין 156 כ"ס.

פורסם
אמינות של המכלולים גיר רובוטי, טיימינג, מנוע, קלאץ׳?

מה לגבי אמינות של המכלולים המכניים- הגיר הרובוטי, רצועה או שרשרת? מנוע, קלאץ׳ מותחנים? מישהו נהג על שני הרכבים האלה ויכול להעיד על נוחות?

פורסם

אותי משרת בנאמנות הדיזל 1.6 92 כ"ס ב- C3 פיקאסו 2011 (פברואר, אם זה משנה) -

עד כה 95,000 ק"מ (בדיוק, הרכב אצלי מיומו הראשון פה) באמינות מושלמת. ללא שום גיהוק או שיהוק.

טפו טפו טפו.

בסה"כ מנוע נוח ונעים. גם שקט יחסית לדיזל ובכלל בחלונות סגורים.

המנוע מאוד גמיש ורק חסר קצת כח בתאוצות ממושכות ו/או בהילוך גבוה מסל"ד רצפה (שהאמת די נדירות בשימוש אצלי), אבל זהו. לא משהו שהורדת הילוך או שניים איננה פותרת. הגיר ידני.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מה מבחינת נוחות נסיעה בכבישים המשובשים בארצינו? ואיך המזגן של סיטרואן?

אני מחפש רק אוטומט ואו רובוטי שהבנתי שיש מצב טיפטרוניק.

פורסם

לגבי הסי4 . גרסת הpk. מזוהה חיצונית על ידי הגאנט מגנזיום ופס ניקל בתחתית הטמבון האחורי. מבפנים . כמות האבזור היא הרבה יותר גבוהה. .

הסי3 מנוע דומה טורבו שונה . הסי 4 שלי אמינה טפו טפו חמסה חמסה.

בת 4 .

110 אלף קמ. לא אוכלת שמן מים פיצות וכדומה. צמיגים לעומת זאת אני שורף מהר יחסית

• תוכן חדש...