Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בקשר עם חברה באנגליה.

לפני כמה ימים התחילו חיוגים אליה להתנתק מיד עם התחלת החיוג, ודי ברור היה לי שזה משהו מערכתי.

דיברתי היום עם בזק בינלאומי (ספק שרות החיוג הבינלאומי) ולמדתי שמה-1 לספטמבר משרד התקשורת חסם באופן גורף את היכולת לחייג מהארץ (סלולריים וקווים נייחים) למספרי פרימיום, במקרה הפרטי שלי ולאנגליה מספרים המתחילים בקידומת 8.

מספר פרימיום הוא מספר שאינו תלוי באזור החיוג אליו מנותבת השיחה (נניח כמו 1-700 בארץ) וחברות רציניות משתמשות בו כדי שהקשר עם לקוחות ברחבי העולם לא יאבד אם הם משנות מיקום.

חיוג למספר כזה עולה יותר מחיוג למספר רגיל.

אז מישהו במשרד התקשורת החליט לחסוך לי כסף ועל הדרך ניתק ללא כל התרעה את היכולת שלי להתקשר לחו"ל לחברה המספקת לי ציוד.

למזלי היה לי מספר אחר (עם קידומת שונה) ודרכו נחלצתי מהפלונטר אבל החוצפה ביסוד התנהלות משרד התקשורת לא מובנת לי ואולי כן מובנת, בהתחשב במי שמנהל את המשרד.

יש למישהו הסבר פחות אמוציונלי? כל משרדי הממשלה מתפנקים עם חיוג למספרי פרימיום? נגרם הפסד לטייקוני התקשורת עקב אי יכולת לגלגל את העלות העודפת לצרכנים?

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

הדבר נעשה מהסיבה שגרמו לאזרחים לחייג למספרי פרימיום ללא ידיעה לאן הם מחייגים ומה העלות ואז אנשים קיבלו חשבונות של אלפי שקלים. לפיכך, יצאה הוראה שהלקוחות חייבים לחתום על טופס שירותים בהם הם מעוניינים וכברירת מחדל למי שלא חותם השירותים חסומים. זה כבר נושא ותיק למדי ופורסם בהרחבה.

• תוכן חדש...