Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה ביומיים האחרונים מזגן הרכב לא עובד כאשר הרכב קר המאוורר כן מתחיל לעבוד אבל הקליק של המדחס נשמע רק כ 4 דקות אחרי תחילת נסיעה .

ברגע שהרכב מתחמם המדחס עובד מידית .

האם חוסר גז יכול להיות הסבר לתופעה או מדחס שהקלאץ שלו נתפס נשמע יותר סביר ?

הרכב הוא מיצובישי כריזמה 99 .

מילאתי גז לפני שנה וחצי , מאחר שבקיץ הרגשתי שהמזגן לא חזק מספיק , בקיץ עשיתי ריקון ואקום ומילוי מחדש אבל לא נתקלתי בתופעה כזאת גם אחרי החורף. בעיר הקירור כך כך (לוקח לו זמן לקרר את הרכב) אבל כאשר נוסעים בלי רמזורים מקפיא .

פורסם

גם לי יש כריזמה וגם אצלי זה מדי פעם קורה, אבל לא ברמה שזה מפריע לי.

אני חושב שהבעייה בתרמוסטט. איש מזגנים יכול להתקין במקומו תרמוסטט מכאני אוניברסלי.

:turn-l:
פורסם

גם אצלי בכריזמה 98 אותה בעיה. המדחס נכנס לפעולה רק כשהמד חום מנוע מגיע לחצי.

מישהו יודע להסביר? ואיך זה קשור לטרמוסטט?

פורסם

להבהיר, לא התכוונתי לטרמוסטט במערכת הקירור של האוטו אלא לטרמוסטט שמותקן לפני הרדיאטור הפנימי של המזגן ומונע את קפיאתו / מבקר את עוצמת הקירור.

:turn-l:
פורסם

,אחרי שהציק לי נורא חפרתי קצת ומצאתי הממסר שמפעיל את המדחס עשה את הבעיות יושב בקופסא שחורה קטנה מצד שמאל בתא מנוע ליד פיוז של 10 אמפר .

• תוכן חדש...