Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, ברשותי רכב מסוג קיה ריו 2012

הרכב נמצא עדיין באחריות יצרן עד לעוד חודש.

לפני שבועיים לקחתי את האוטו לשטיפה, שטפו בעזרת גרניק.

ולאחר שיצאתי משם שמתי לב שנוצר קילוף צבע בכנף הקדמית ברכב.

פתחתי כרטיס טיפול במוסך אך טרם החזירו לי תשובה בנושא, ממה ואיך מטפלים.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצות, משפטיות אם קיימות,, כי שמעתי מכל מני מקומות שהם יכולים פשוט לצבוע לי את החלק הזה והוא יהיה שונה משאר האוטו, ויהיה לי קשה למכור.

20150902_195851.jpg

פורסם

א. לדעתי גם בצביעה של החלק ההבדל יהיה מנורי כמובן שהצבעי יודע להתאים פורמולה בצורה נכונה

ב. לגבי מכירה לא צריכה להיות בעיה גדולה מאחר בכל מכון בדיקה ידעו האם החלק הוחלף / תוקן או רק נצבע !

ג. תשמור ברשותך את התמונות ובמועד מכירה תציג את הנזק שהיה למוכר

ולסוף תגדי למי ששטטף לך את האוטו שהוא חמור גדול כי הוא התיז מקרוב מאוד כנראה נסיה להוריד כתן כזה או אחר ואסור לעשות את זה

פורסם

קיבלתי כל מיני עצות מאנשים, לדרוש שיצבעו לי את כל הרכב...

כי בכל זאת זאת אשמה שלהם איפה שהו, בכך שהחלק לא נצבע טוב.

ולגבי השטיפה, הוא לא התקרב יותר מדיי לרכב עם ה גרניק.. שטף מרחוק...

בגלל זה התפלאתי שהצבע ככה מתקלף לו

פורסם
קיבלתי כל מיני עצות מאנשים, לדרוש שיצבעו לי את כל הרכב...

כי בכל זאת זאת אשמה שלהם איפה שהו, בכך שהחלק לא נצבע טוב.

ולגבי השטיפה, הוא לא התקרב יותר מדיי לרכב עם ה גרניק.. שטף מרחוק...

בגלל זה התפלאתי שהצבע ככה מתקלף לו

תמשיך להקשיב לאנשים שממליצים לצבוע את כל הרכב אתה רק תרוויח מזה !!

מי נראה לך יצבע לך את כל האוטו בגלל כנף ועוד לא נגענו בירידת ערך מסחרית שזה יגרום לרכב

ידידי תתקדם יש דברים בחיים שלא שווים מלחמות שיצבעו לך את הכנף וסע לשלום

פורסם

נתנאל, למה אתה סתם אומר? צבע של רכב זה לא בדיוק הטפט בחדר הילדים שלך. הוא לא יורד בכזאת קלות. אם שטיפה רגילה בגרניק הייתה יכולה לעשות דבר כזה, אפילו בסיכון נמוך, נראה לך שבפורום דיטיילינג היו ממליצים לעבוד עם גרניק? ואפשר לחשוב שגרניק זה כזה לחץ רציני... הרי אפשר לראות מכבי אש משפריצים מים בלחץ הרבה יותר גבוהה על רכבים העולים באש, ולא קורה להם כלום מבחינת הצבע. (מהמים לפחות, מהאש בטח שכן)

פורסם
נתנאל, למה אתה סתם אומר? צבע של רכב זה לא בדיוק הטפט בחדר הילדים שלך. הוא לא יורד בכזאת קלות. אם שטיפה רגילה בגרניק הייתה יכולה לעשות דבר כזה, אפילו בסיכון נמוך, נראה לך שבפורום דיטיילינג היו ממליצים לעבוד עם גרניק? ואפשר לחשוב שגרניק זה כזה לחץ רציני... הרי אפשר לראות מכבי אש משפריצים מים בלחץ הרבה יותר גבוהה על רכבים העולים באש, ולא קורה להם כלום מבחינת הצבע. (מהמים לפחות, מהאש בטח שכן)

לא בהכרך נכון , הגרניק ממקד את המים בצורה חדה מאוד , סילון מים מאוד מאוד דק שמטרתו להסיר לכלוך.

סילון מים של מכבי אש הוא מרוכז אבל לא קרוב אפילו לגרניק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נגיד והגרניק מקלף צבע, אז למה בחלקים אחרים האוטו לא מתקלף,

וזה מביא אותנו אוטומטית לתשובה שכנראה ספציפית באישור הזה היה בלאי בייצור.

ככה אני טוען.

חזרו אליי מהמוסך והם טוענים שהחברה בדקה וטוענת שאין לאילוף קשר לייצור וזה כנראה משהו שנשפך על האוטו.

במילים באלה... עכשיו מה נשפך?! חומצה?!

מה אני עושה הלאה? האוטו באחריות עדיין ואני רוצה שיתקנו לי

פורסם

למה בחלקים אחרים לא התקלף הצבע?

אתה שואל ברצינות?

מדובר באדם ששטף לך את הרכב ולא מכונה ששוטפת במרחק קבוע מהרכב.

יכול להיות שהיה לכלוך והשוטף ניסה להסיר אותו עם הגרניק והתקרב קרוב מדי עם הגרניק ופשוט הרס לך את הצבע.

אין לך מושג באיזו קלות אתה יכול להרוס את הצבע של האוטו עם גרניק חזק עם ראש ממוקד (טורבו).

היית צריך לפנות למכון השטיפה.

• תוכן חדש...