Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר זמן רב בלי מערכת בC4, הIDA-X100 חזר לעבוד (6 שנים וכוחו במותניו. איכות הרכבה אדירה). כבר מזה זמן אין לי את האייפוד שנגנב עוד בתקופת הטנדר, ועימו הייתי שומע את רוב המוזיקה שלי. אבל, 2016, ואני משתמש בנקסוס שלי בצורה שוטפת לצריכת המדיה ביום יום. soundcloud, tunein וכמובן מדיה דיגיטלית, חלקה לוסלס, חלקה MP3.

כרגע האופציות שלי לחיבור מקור חיצוני עומד על AUX סטדנרטי עם חיבור hi speed link של אלפיין, USB שאני פחות אוהב בגלל שאני מוגבל לקודקים מסוג AAC וMP3, אך לא לקבצי לוסלס. דבר שפחות קריטי לי ברוב המוזיקה, אך הרבה יותר בולט במוזיקת "איכות" כמו האלבום של buddy guy, אבל, אני סוטה מהנושא.

כאן נכנסת השאלה.

אני תוהה באיזה מוסגי החיבורים עדיף לי לעבוד על מנת למקסם את איכות הסאונד? צריך לקחת בחשבון שאיכות הDAC הפנימית של שלהנקסוס היא פחות מטובה...

1. שקע AUX סטנדרטי שמחובר ישירות IDA-X100, שמחובר לPXA-H100 שבתורו כרגע עושה לופ חזרה IDA-X100 על מנת לעבד את האות בצורה עדיפה

2. שקע AUX בחיבור AI-NET שעובר דרך הPXA-H100

3. USB למחובר לIDA-X100 שמחובר ישירות IDA-X100, שמחובר לPXA-H100 שבתורו כרגע עושה לופ חזרה IDA-X100 על מנת לעבד את האות בצורה עדיפה

4.להשתמש בשקע הUSB של הנקסוס ולחבר אותו לDAC נייד כגון הFiio e07k,e18/17 או כל אחד אחר ואת הDAC לחבר ל-IDA-X100

5.להשתמש בשקע הUSB של הנקסוס ולחבר אותו לDAC נייד כגון הFiio e07k,e18/17 או כל אחד אחר ואת הDAC לחבר ל-PXA-H100

6. כמו 4 ו5 רק עם DAC רלוונטי יותר לרכב עם מקור כח חיצוני של 5/12V

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...