Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בדיוק אני שוטף את הרכב ומתכנן ליישם וקס

עכשיו שניקיתי את הרכב הבנתי על מה באמת כולם מדברים שחייב פלסטלינה.

שוב, אחד הגורמים שמנעו ממני עד עכשיו לקנות זה המחיר אבל אין ספק שזה הכרחי, אני קצר בכסף (בכל זאת חייל ואיפה שאפשר לחסוך חוסכים)

רציתי לשאול איזה פלסטלינה אתם הכי ממליצים שנותנת אחלה תמורה למחיר, לכמה זמן היא מספיקה? (כמה פעמים ?)

ועוד שאלה ראיתי באינטרנט אנשים שמיישמים פלסטלינה עם:

א. חומר יעודי

ב. שמפו לרכב

ג. עם מים

מה התוצאה של כל אחד מהם? די הופפתעתי שמשתמשים עם סבון ועוד יותר עם מים

פורסם

שכחתי לציין שיש פלסטלינות סיניות זולות יותר באיביי. אין לי ניסיון אתם

לגבי החומר סיכוך יש חומרים ייעודיים אך הם יקרים ומיותרים. האידיאלי זה להשתמש ב onr. מים לבד לא מומלץ כי אין סיכוך. מים עם סבון נשמע טוב כי יש סיכוך אך ההקצפה תעשה את הפלסטלינה מושית ובלתי שמישה מהר מאוד

פורסם

אני מעדיף לקנות פלסטלינה של איזה חברה מוכרת בארץ השאלה איזה נותנת תמורה למחיר. ועדיף עם onr? אם למישהו יש מדריך לשימוש פלסטלינה עם onr אני אשמח.

כאילו איך ליישם אותו האם צריך לדלל אותו עם מים וכו

פורסם

משום מה ההודעה הראשונה שלי לא נשלחה

את תרכיז ה ONR יש לדלל עם מים. תוכל להריץ חיפוש בפורום אני מאמין שהנושא נטחן עד דק, ויש מספיק סרטונים ביוטיוב. לא מדובר בתהליך מסובך

המוצר שאדם המליץ עליו מומלץ מאוד, מניסיון איתו. יש לו חסרון אחד לעומת פלסטלינה רגילה וזה שהוא לא מוריד את כל כל הלכלוך, אבל כבערך 90% שזה עדיין מצויין (במיוחד אם הרכב לא עובר פלטלינות באופן קבוע ואז זה כבר בכלל לא ישנה לך). אבל היתרונות מנצחים: באותו מחיר של פלסטלינה רגילה שתספיק לשני שימושים, אתה מקבל מוצר שיהיה איתך עוד הרבה זמן, והעבודה איתו קלה בהרבה, ומהירה משמעותית.

פורסם
משום מה ההודעה הראשונה שלי לא נשלחה

את תרכיז ה ONR יש לדלל עם מים. תוכל להריץ חיפוש בפורום אני מאמין שהנושא נטחן עד דק, ויש מספיק סרטונים ביוטיוב. לא מדובר בתהליך מסובך

המוצר שאדם המליץ עליו מומלץ מאוד, מניסיון איתו. יש לו חסרון אחד לעומת פלסטלינה רגילה וזה שהוא לא מוריד את כל כל הלכלוך, אבל כבערך 90% שזה עדיין מצויין (במיוחד אם הרכב לא עובר פלטלינות באופן קבוע ואז זה כבר בכלל לא ישנה לך). אבל היתרונות מנצחים: באותו מחיר של פלסטלינה רגילה שתספיק לשני שימושים, אתה מקבל מוצר שיהיה איתך עוד הרבה זמן, והעבודה איתו קלה בהרבה, ומהירה משמעותית.

בכמה לדלל את הonr? והאם ניתן להשיג באוטו דיפו? דרך אגב, זה תכשיר קוויק דיטיילינג לכל דבר כן?

פורסם

לדעתי, פלסטלינה ב15 שקל מאיביי תתן לך את אותה התוצאה.

אני אישית משתמש בה כל הזמן, והתוצאה מעולה.

http://www.ebay.com/itm/180g-Magic-Clay-Bar-Car-Auto-Remove-Marks-Detailing-Cleaner-Perfect-Effect-Blue-/381240074087?hash=item58c3addf67

שליש מהפלסטלינה יספיק לך לרכב סטנדרטי.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם
לדעתי, פלסטלינה ב15 שקל מאיביי תתן לך את אותה התוצאה.

אני אישית משתמש בה כל הזמן, והתוצאה מעולה.

http://www.ebay.com/itm/180g-Magic-Clay-Bar-Car-Auto-Remove-Marks-Detailing-Cleaner-Perfect-Effect-Blue-/381240074087?hash=item58c3addf67

שליש מהפלסטלינה יספיק לך לרכב סטנדרטי.

את האמת קצת מחיץ אותי העניין, חצי מהבית שלי זה מאיביי אבל שזה קשור לאוטו קצת קשה לי לעשות הנחות. כמה זמן אתה משתמש ועם איזה חומר אתה מסכך?

פורסם

אני ואחי משתמשים בפלסטלינה הנ"ל מעל שנתיים, כשלב מקדים לפוליש, בהמון רכבים שונים. אף פעם לא חווינו בעיות...

חומר סיכוך טוב יהיה ONR, או שמפו לרכב בדילול נמוך..

פורסם

יכול להיות שזה עניין הדילול. אצלי שמתי פקק-שתיים בתוך שפריצר, וכל השאר מים.

עובד מעולה..

פורסם
היי, בדיוק אני שוטף את הרכב ומתכנן ליישם וקס

עכשיו שניקיתי את הרכב הבנתי על מה באמת כולם מדברים שחייב פלסטלינה.

שוב, אחד הגורמים שמנעו ממני עד עכשיו לקנות זה המחיר אבל אין ספק שזה הכרחי, אני קצר בכסף (בכל זאת חייל ואיפה שאפשר לחסוך חוסכים)

רציתי לשאול איזה פלסטלינה אתם הכי ממליצים שנותנת אחלה תמורה למחיר, לכמה זמן היא מספיקה? (כמה פעמים ?)

ועוד שאלה ראיתי באינטרנט אנשים שמיישמים פלסטלינה עם:

א. חומר יעודי

ב. שמפו לרכב

ג. עם מים

מה התוצאה של כל אחד מהם? די הופפתעתי שמשתמשים עם סבון ועוד יותר עם מים

אם אתה מעוניין בפלסטלינה לא יקרה הסיניות מ EBAY יעשו את העבודה בסדר גמור, אני בטוח שאת הממותגות מייצרים במפעל של השכן שלהם בצ"יינה או באותו המפעל.

בתור חומר סיכוך תוכל להשתמש ב ONR, שמפו רגיל מזיק לפלסטלינה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...