Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך דוכן טלפונים בקניון איכילוב (צמוד לבי''ח)

מקום טוב ואמין מניסיון אישי

כמה עולה אין לי מושג, היה לי אייפון שבוע וגנבו לי אותו

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נסה את מרק בחשיאן, צ'לנוב 42 בתל-אביב, 054-5551785. לפעמים אין לו זמן לענות לטלפון.

את רוב התיקונים הוא מבצע לפניך על הדלפק ובגב החנות הוא מפעיל מעבדה בה מלחימים רכיבים וכדומה.

ממליץ שתגיע אחרי 12 בצוהרים אז בטוח שתמצא אותו בחנות.

יוסי

פורסם

יש את "זה להיט" שדרות ירושלים ר"ג

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תוודא שעושים לו טיפול באמבט אולטרסוני, זה הסיכוי היחיד שהוא ישרוד לאורך זמן, וגם זה לא מבטיח..

המחיר אמור להיות בין 200 ל-300 ש"ח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...