Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני עומד לבצע המחלפה מלאה של הנוזל קירור . מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה , לפתוח את הפקק של המיכל עיבוי , לפתוח את הצינור שמחובר לרדיאטור ולתת לכל הנוזל קירור לרדת . אחרי שהנוזל קירור ירד אני רוצה להזרים מים למיכל עיבוי נטו לצורך " ניקוי " בסיסי ואז להוסיף נוזל קירור חדש ( אחרי סגירת הצינור שמחובר לרדיאטור )

השאלה היא כזאת ! להזרים מים מזוקקים או מים רגילים מהברז ? הבנתי שבנושא הזה יש הרבה מחלוקת . לא יודע אם יש קשר המים אצלי במערכת זה מפרט DEX COOL .

פורסם

תזרים מים שזורמים, מזוקקים לא יעזרו לך. מי ברז לכמה דקות במערכת לא יעשו שום נזק. לאחר מכן רוקן הכל ומלא נוזל קירור על פי מפרט יצרן

יום טוב גם לך

פורסם

אחרי השטיפה, איך בדיוק אפשר לרוקן?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כדי לרוקן פותחים את הפקק בתחתית הרדיאטור. כאשר אתה ממלא נוזל קירור חדש, מלא לאט לאט, בערך ליטר לדקה, ככה לא יהיה לך אוויר במערכת. אחרי שמילאת, תעשה נסיעה קצרה עד שהאכב מתחמם, בדוק שוב נוזל קירור ואשלם במידת הצורך. בימים הבאים תעקוב אחר המפלס כדי לוודא שאין בעיות.

הנה מדריך שכתבתי בעבר אחרי שגם אני התייעצתי כאן בפורום לגבי שטיפת נוזל קירור:

https://techreviewstricksandtips.wordpress.com/2014/05/03/how-to-change-car-coolant-radiator-flush/

פורסם

אדידס,

קראתי את מה שרשמת לגבי שטיפה מלאה.

מה שאף פעם לא מובן לי שזה שבשיטה הזו נשארים מים רגילים בתוך המנוע, אומנם מעט אבל עדיין מים רגילים ולא נוזל קירור.

פורסם
כדי לרוקן פותחים את הפקק בתחתית הרדיאטור. כאשר אתה ממלא נוזל קירור חדש, מלא לאט לאט, בערך ליטר לדקה, ככה לא יהיה לך אוויר במערכת. אחרי שמילאת, תעשה נסיעה קצרה עד שהאכב מתחמם, בדוק שוב נוזל קירור ואשלם במידת הצורך. בימים הבאים תעקוב אחר המפלס כדי לוודא שאין בעיות.

הנה מדריך שכתבתי בעבר אחרי שגם אני התייעצתי כאן בפורום לגבי שטיפת נוזל קירור:

https://techreviewstricksandtips.wordpress.com/2014/05/03/how-to-change-car-coolant-radiator-flush/

אחלה מדריך!

באמת אפשר להמנע מבועות אויר? לדעתי חובה לנקז גם אחר מכן כדי לא להגיע למצב שבטעות ישנו אוויר במערכת אחרת זה ישגע את מדיד החום..אולי גם מסוכן יחסית

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...