Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג לפולו 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

צריך להחליף טיימינג ואת כל הכלול בעניין

אני בירושלים, אבל אולי אקדיש לזה ואגיע למרכז אז

אשמח עם רון יגיב וייתן הצעת מחיר לעניין

כמובן לחלקים מקוריים ( זה DAYCO ?)

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם
מי זה רון?

אני גם צריך להעביר את הפולו שלי טיפול...

אתה כנראה מדבר על מוסך רון בתל אביב, מוסך מומחה לפולקסווגן:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/7/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%A8%D7%95%D7%9F

פורסם

היי,

יש לך תת פורום חוות דעת בעלי מקצוע:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?79-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2

בבקשה.

אם תטפל באחד המוסכים הללו, נשמח אם תיתן את חוות דעתך עליו,בבקשה.

רועי

פורסם

איזה מוזר נהיה פה

בן אדם פותח שרשור

לא מקבל תשובות / התייחסות רצינית

בא מישהו מתפרץ לשרשור

והכיוון של השרשור הולך למקום אחר

פורסם

מה בדיוק מוזר פה? כתבת שאתה צריך להחליף טיימינג ומצפה לתשובה מרון.

אנשים הפנו אותך אליו ספציפית,

בנוסף, כדי לבדוק עלויות ולעזור לך ביקשו ממך דגם מנוע כדי לראות איזה קיט הולך אצלך.

שלומי

• ספונסר פורום
פורסם

דגם המנוע של פותח השרשור הוא AHW

ערכת תיזמון מושלמת של יצרן מקורי כולל עבודה 1300 שח לפני מעמ

החלפת משאבת מים ונוזל קרור זה תוספת של 400 לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם (נערך)

רון מדובר ב 2 רצועות, אני צודק?

המחיר לא רע, אני על החלפת רצועות טיימינג בפולו כזו שילמתי בעבר משהו כמו 1700-1800 ש"ח במוסך צ'מפיון בבאר שבע כולל מע"מ , הבדל של משהו כמו 200 ש"ח מההצעה של מוסך רון. במוסכי צ'מפיון אחרים רצו יותר (הרבה יותר), המוסך הזה ספציפית נתן לי את ההצעה הטובה ביותר ולכן הטיפול בוצע שם.

לפותח השרשור אם אתה תחליט לא ללכת למוסך רון או לצ'מפיון מציע לך לא "לשחק" עם הטיימינג ברכב הזה. אחרי 3 רכבי פולו במשפחה 1.4 ידניות ( ו- 2 סיאט קורדובה 2004 ו 2005 עם אותו מנוע וגיר) אני יכול להגיד לך שהמנוע מאוד אמין אם מטפלים כמו שצריך וההחלפה של הטיימינג יקרה יותר מרכבים אחרים כי היא ממש לא פשוטה אבל זו השקעה של משהו כמו פעם ב 3 שנים ויש לך שקט (ואם אתה עושה במוסך מסודר אתה מקבל אחריות שזה חשוב, בצ'מפיון שנתיים ואצל רון שנה, תקנו אותי אם אני טועה ככה שלא שווה לך לנסות לחסוך בטיימינג!.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • ספונסר פורום
פורסם

כן שתי רצועות שני מותחים ושני גלגלות .

המחיר אצלנו זה רק הבונוס

העבודה תתבצע ברמה הגבוה ביותר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...