Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לרכב על ה-GS1150 של ב.מ.וו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון חמוד להפליא. נכון איכות טכנית לא משהו אבל חוץ מזה, אולי זו משמעות האופנוענות לטעמי.

גם אני רוצה.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
סרטון חמוד להפליא. נכון איכות טכנית לא משהו אבל חוץ מזה, אולי זו משמעות האופנוענות לטעמי.

גם אני רוצה.

נשברתי באמצע. קצת ארוך ומונוטוני בשביל מצלמת קסדה.

ולמרות רעש הסטארטר בפתיחה, הוא עושה לי את זה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

גם אני רוצה.

אתם מתכוון לסרטון שבימר העלה ב-8? אכן, מאד אהבתי. מקסים, בעיקר השילוב עם המוזיקה.

יופי של נופים. אמנם באמת קצת ארוך, אבל אם היה קצר יותר, יכל היה להיות סרטון פרסומת לא רע ל-GS.

במחשבה שניה, האופנוע לא זקוק לפרסומות.

במחשבה שלישית, מה שמצולם שם, אפשר לעשות עם עוד אופנועים.

במחשבה רביעית, הבימר GS בהחלט אחד הטובים בתחומו. סליחה, כנראה הכי טוב.

זהו, סוף רצף המחשבות :-D

פורסם
אתם מתכוון לסרטון שבימר העלה ב-8? אכן, מאד אהבתי. מקסים, בעיקר השילוב עם המוזיקה.

יופי של נופים. אמנם באמת קצת ארוך, אבל אם היה קצר יותר, יכל היה להיות סרטון פרסומת לא רע ל-GS.

במחשבה שניה, האופנוע לא זקוק לפרסומות.

במחשבה שלישית, מה שמצולם שם, אפשר לעשות עם עוד אופנועים.

במחשבה רביעית, הבימר GS בהחלט אחד הטובים בתחומו. סליחה, כנראה הכי טוב.

זהו, סוף רצף המחשבות :-D

ואללה זה לא משנה איזה אופנוע זה. הבימר הוא באמת חלום,אבל מחוץ לתקציב שלי.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

• תוכן חדש...