Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס, אני חייל שמחזיק רכב נהדר ואני רוצה לשאול כמה שאלות בשביל לדעת איך להמשיך.

1. יש לי הונדה סיוויק שנת 93', קילומטראז' שעומד על 270,000, בעוד 4 אלף קילומטר אני עושה לה טיפול 10 אלף, השאלה שלי היא, גם לפני 10 אלף קילומטר עשיתי טיפול 10 אלף, הבנתי שיש דבר כזה שנקרא טיפול 20 אלף וכו', אני צריך את זה? אם כן, מדי כמה זמן? מה בעצם כולל 10 אלף ומה כולל 20 אלף?

2. איך מנקים את המנוע? נגיד בצבא (אני נהג, לוחם לשעבר) אני פשוט פותח מכסה מנוע (בעיקר של רכבים כמו האמר ואינטר) ועם גרניק מים אני פשוט שוטף הכל. בהתחלה זה היה נראה לי מוזר אבל ככה זה בצבא, ברכב פרטי אפשר גם ככה? או שלא? ואם לא, מה ההבדל נגיד בין הרכב שלי להאמר?

3. רמקולים. אני רוצה לקנות רמקולים, אבל אין לי מושג איך העולם הזה עובד, הבנתי שרמקולים זה רק ההתחלה, יש עוד דבר שנקרא סאב, מגבר, וכו' וכו', מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על כל העסק? לא צריך לפרט יותר מדי רק להסביר מה צריך וכמה אמור לעלות כל דבר.

4. בזמן שאני בצבא האוטו עומד ולא מונע שבוע, ומידי פעם שבועיים. זה יכול לגמור את המצבר או שזה זניח?

תודה!

פורסם

1. בכל רכב קיימת שגרת טיפולים שונה המתבססת על נסועה (ק"מ) ועל זמן (שנים). בהחלט סביר שבטיפול גדול צריך לבצע פעולות נוספות על אלה שבטיפול קטן. האם יש ברשותך את ספר הרכב?

2. לא מומלץ לשטוף מנוע בכלל ובטח לא עם מים; המים יכולים להזיק למערכות החשמל ברכב. ההבדל בין הרכב שלך להאמר הוא כמו ההבדל בין הרכב שלך לטנק מרכבה.

3. יש פה פורום יעודי לנושאי סאונד, ממליץ שתפתח שם שרשור מתאים.

4. אם המצבר תקין לא אמורה להיות בעיה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
1. בכל רכב קיימת שגרת טיפולים שונה המתבססת על נסועה (ק"מ) ועל זמן (שנים). בהחלט סביר שבטיפול גדול צריך לבצע פעולות נוספות על אלה שבטיפול קטן. האם יש ברשותך את ספר הרכב?

2. לא מומלץ לשטוף מנוע בכלל ובטח לא עם מים; המים יכולים להזיק למערכות החשמל ברכב. ההבדל בין הרכב שלך להאמר הוא כמו ההבדל בין הרכב שלך לטנק מרכבה.

3. יש פה פורום יעודי לנושאי סאונד, ממליץ שתפתח שם שרשור מתאים.

4. אם המצבר תקין לא אמורה להיות בעיה.

חח מצחיק, כשהייתי לוחם הייתי שריונר :lol:

אבל נגיד עזוב האמר, אינטר. משאית אזרחית לכל דבר, גם אותה אנחנו מנקים ככה. הרי גם שם יש חשמל, אז מה מונע בעצם את הקצר?

אז איך אני כן שוטף את המנוע? בסופו של יום מאוד חשוב לי המראה הויזואלי ואני אפילו שוטף את הרכב מס' פעמים בשבוע, אבל את החלק הכי חשוב - המנוע, אני לא נוגע. אז איך לעזעזל מביאים את המנוע למצב "חדש"? הבנתי יש גרניק אוויר. עד כמה יעיל?

ולא, אין לי ספר רכב, יש מקום שאפשר להוריד בו?

פורסם

שטיפת מנוע היא דבר מסוכן, הנה דוגמה.

תריץ חיפוש ותקבל כל מיני המלצות. לדעתי זאת עבודה לבעל מקצוע בלבד, כשאתה מפקח עליו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגבי הטיפולים: כפי שנכתב, לכל רכב שגרת טיפולים, וזה יותר מורכב מאשר "טיפול קטן" ו"טיפול גדול" - יש טיפולים שנערכים אחת ל-3-4 ואפילו 7 טיפםוללים (למשל, החלפת פלאגיםם אירידיום מערכת אחת ל-100,000-120,000 ק"חמ, כלומר כל 6-8 טיפוךלים).

לגבי שטיפת מנוע יש - למה בכלל להתעסק עם זה? אתה נוסע כל הזמן בדרכיעפר: אם לא, קרוב לודאי שהטיפול מיות.

לגבי מערכת שמע - אני מבין שאתה חייל, ומנחש שלא מהעשירים שבהם. כחייל שנוסע ברכב יומיים פעם בכמה שבועות - האם ההשקעה מוצדקת? חשוב פעם נוספת על ההוצאה, במיוחד כאשר סביר שלא תחזיק ברכב עוד שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמעט כל הרכבים הצבאיים הם דיזלים ואין בהם מערכת הצתה שיכולה להתקלקל מהמים. בכל אופן לא מומלץ לשטוף מנוע עם גרניק, ביחידה שלי היתה הוראה לא לעשות את זה כי רכיבי חשמל אחרים בתא המנוע יכולים להיפגע.

בד"כ שוטפים את המנוע כשרוצים לגלות מאיפה יש נזילות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...