Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אחרי שניסיתי כל מקום אפשרי בארצנו הקטנה אמרתי לעצמי שאני מרים ידיים ואפנה למקצוענים שכאן,אז כן מדובר באיזשהי מערכת דין סינית שהיד הקודמת כנראה הביאה במזוודה מסין,רציתי להשתדרג והוספתי מצלמת רוורס ואז נתקלתי בדבר הבא,להלן צילום צידה האחורי של המערכת והמקום אליו אמורה להתחבר המצלמה - הופתעתי לראות שישנם 20 פינים ולא בננות וידאו רגילות,אשמח להכוונה לבעל מקצוע שיש ברשותו את הקונקטר או הזמנה מחול גם אפשרית,תודה רבה לעוזרים.

6f99b65ad602cc93dfa019835c9ea0af.jpg

I20 Supereme 127HP

פורסם

לא מוצא בשום מקום את שם החברה/גם לא על הקופסא! רק רשום מערכת ניווט ומדיה לפני שאני צולל למעבדות יש עוד רעיונות,לגבי תרשים לצערי אין לי כל תרשים ומנואל של המכשיר אין שום מילה לגבי חיבורים.

עזרתכם,

I20 Supereme 127HP

פורסם

אני מכיר כמה קונקטורים שעלולים להתאים. אבל ייתכן שיש הבדל במיקום ומשמעות הפינים במערכות הסיניות השונות.

בעיקרון אתה לא חייב את הקונקטור עצמו, אם אתה צריך רק שני פינים משם, תתחבר ישירות אליהם.

יעזור אם תתן תמונה של כל חלקה האחורי של המערכת. גם תמונה של החזית לא תזיק.

20150809_155347[1].jpg20150809_155358[1].jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אני מכיר כמה קונקטורים שעלולים להתאים. אבל ייתכן שיש הבדל במיקום ומשמעות הפינים במערכות הסיניות השונות.

בעיקרון אתה לא חייב את הקונקטור עצמו, אם אתה צריך רק שני פינים משם, תתחבר ישירות אליהם.

יעזור אם תתן תמונה של כל חלקה האחורי של המערכת. גם תמונה של החזית לא תזיק.

[ATTACH=CONFIG]433736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]433737[/ATTACH]

אהלן מתן,

כן נראה שזה בדיוק מה שאני צריך!

בעיקרון אני צריך רק יציאות וידאו לטובת המצלמה.

להלן התמונות לפי בקשתך

f324328e34488e24645148b2159249b4.jpg588b0220e8ff95606ebe19f11df04fa8.jpg

I20 Supereme 127HP

פורסם

בצמה הספציפית שצילמתי לדעתי אין בכלל כניסה למצלמת רוורס.

אם אתה יכול להכין לך מתאם משני פינים לבננה, תוכל להכניס את המערכת למצב רוורס (תן פלוס לחוט שמסומן רוורס - אם אין כזה, יש מצב שגם הוא אמור לצאת מהצמה הזאת) ולחפש מי הם שני הפינים שמשמשים את מצלמת הרוורס.

פורסם
בצמה הספציפית שצילמתי לדעתי אין בכלל כניסה למצלמת רוורס.

אם אתה יכול להכין לך מתאם משני פינים לבננה, תוכל להכניס את המערכת למצב רוורס (תן פלוס לחוט שמסומן רוורס - אם אין כזה, יש מצב שגם הוא אמור לצאת מהצמה הזאת) ולחפש מי הם שני הפינים שמשמשים את מצלמת הרוורס.

מתן לצערי דיברת אלי סינית,היכן ניתן להשיג צמה מוכנה כזאת,לא מבין גדול באלקט׳ ולצערי אצטרך לקבל מוצר מוגמר או לחילופין להעזר בך ;)

I20 Supereme 127HP

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לצערי לא הצלחתי למצוא שום קונקטור דומה שניתן להמירו, אפשרות חדשה שעלתה לי לראש היא פשוט קניית מראת וידאו (ללא עדשת מצלמה) וחיבור ה2 בננות וידאו למצלמה, דעתכם, האם אפשרי?

I20 Supereme 127HP

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה לעשות.

האם לרכוש מצלמת רוורס + מסך משולב מראה ולחבר בניהם? אם כן, אז אין שום בעיה לבצע. רק לא הבנתי לאיזה "2 בננות" אתה מתכוון.

בעניין החיבור שבמערכת שלך, אם אתה מגיע לבאר שבע באחד הימים, אשמח להעיף מבט ולנסות להתחבר אליו.

פורסם

אהלן מתן,זוכר אותך ולצערי לא נמצא באזור כלל,לגבי מה שאני רוצה לעשות הוא בדיוק מה שהבנת,המצלמה כבר מורכבת היטב והניתוב בוצע עד המערכת הרצון שלי הוא לרכוש מראה משולבת ופשוט במקום לחבר למערכת אחבר ולמראה באותה נשימה אשאל אם אפשרות הauto dim קיימת בכל מראה משולבת.

תודה רבה,

I20 Supereme 127HP

• תוכן חדש...