Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב שלי ישנה בעיית חניה קטנה באזור של הבתים עצמם, ו50 מטר קדימה לקראת סוף הרחוב אין בעיה כבר.

כל דיירי הרחוב יודעים להחנות בדיוק כדי להכנס מקסימום רכבים במינימום מקום.

לפני כחודש מישהו העמיד רכב מסחרי קטן (דובלו) מחוץ לביתי, גם חנה כמטר וחצי מלפני קו חניה (תופס 2 חניות- לפי החוק זה בסדר אין שום בעיה) וגם לא הזיז את הרכב חודש ימים.

בבדיקה במשטרה ובמוקד - בעל הרכב מחנה כחוק, הרכב בעל טסט והם כמובן לא מורשים להעביר את פרטי בעל הרכב (דבר שהוא מובן כמובן)

משיחה עם כל המוקדנים לאף אחד אין כוח או זמן להתעסק עם זה, ואני בסה"כ רוצה שבעל הרכב יגיע ויזיז את רכבו לסוף הרחוב- 50 מטר קדימה אפילו.

מה עושים במקרה הזה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי לשאול שכנים, מישהו בטח יודע של מי הרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

בעיה קשה.

לפני כ-10 שנים נתקלנו בבעיה דומה בחיפה, רכב בעל רשיון תקף שנזנח בחזית הבניין תוך שהוא תופס שתי משבצות, והחל להרקיב. במקרה זה התברר כי מדובר ברכב שבעליו נפטר, אין לי מושג מי היו היורשים (אם היו). לקח לפחות שנה עד שהרכב פונה על ידי מישהו, והועמד בסמטה סמוכה, שוב בפינה של כניסה (רחבה) לרחבת חניה של רב קומות. לפחות משם הוא פונה די מהר, אחרי שספג חבטה קשה, אני מניח ממשאית (מניח שפינוי אשפה) שתמרנה במקום.

כיון שמדובר ברכב מסחרי - הא אין עליו איזה פרסום של בעליו, או מדבקת נוהל 6? אפשר להתחיל אתם, ואם אין אפשרות כזו להצמיד מכתב תחת המגב, בהנחה שמישהו בודק את הרכב מדי פעם. כמוכן אפשר לראות מתי הוא צפוי לעבור מבחן רישוי (לפי החור במדתקת החלון), ואז תהיה גם אנדיקציה מתי אפשר יהיה שוב להתלונן על נטישת הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל מי שבאזור שלנו שאלתי- אף אחד לא יודע של מי הרכב.

לגבי הפתק, לפני 5 דק' הדפסתי דף גדול שכתוב עליו בעדינות ומנומס שיזיז את רכבו כמה עשרות מטרים קדימה, או - ליד הבית שלו ולא שלנו.

לגבי הטסט- אבדוק.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לא מבין את הקטנוניות על 50-60 מטר... וגם אני גרתי באזור עם מצוקת חנייה :?

וד״א, אורכו של פיאט דובלו, ״הרכב המסחרי הקטן״ אינו עולה על אורכו של מאזדה 3 סדאן, סתם אנקדוטה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא חושב שאתה יכול לעשות משהו במסגרת החוק. כמובן שלא ממליץ לעשות שום דבר שאינו במסגרת החוק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בפתח תקווה, אם רכב לא זז יותר משבועיים, הוא אינו נחשב נטוש- אך החניה נחשבת 'לא חוקית' בהתאם לחוקי העזר של העיר.

לצורך העניין רכב צריך לזוז מהחניה (עוד לפני שהוא מוכרז כ"נטוש") למען 'מטאטא כביש' שאף פעם לא מגיע :)

פורסם

איל

אתה יכול לנקוב בחוק העזר המדובר

לא מכיר אחד כזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אייל גם אותי סיקרנת.

הנה חוק העזר והתוספות שלו

מרפרוף, לא מצאתי משהו מפורש כמו שציינת. מי שרוצה לחפור אולי ימצא איזה שילוב של חוק פינוי זבל וחוק חניה שנותן למה שאתה אומר תוקף. לא יפתיע אותי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אם לא תקבל תשובה מאף אחד והרכב יעמוד חודש שם, ג'ק עגלה יעזור להזיז את הרכב כמה מטרים קדימה כדי שיתפוס רק חניה אחת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי מקרה דומה בדיוק בשכונה, 2 רכבים פרטיים אחד מהם נראה כמו קנגו והשני שברולט ישנה כלשהי, יושבים על החניות הצדדיות לאורחים וכמובן שלא זזים כבר יותר מחודשיים ותופסות מקום פנוי.

לא הבנתי למה חלאות כאלו זורקים דווקא שם את הרכבים, באמצע השכונות והולכים, שמו כבר כמה פעמים הודעות של "קונה לפירוק" שנעלמו להם אבל הרכב לא זז. והכי מצחיק ש 100 מטר משם יש חניות דומות שפנויות כיוון והן בצד השני של הבתים.

Opel Adam S 2017

פורסם

נשמע לי קטנוניות רצינית, 50 מטר זו הבעיה? אז תחנה אתה 50 מטר קדימה ונפתרה הבעיה לא ככה?

תחשוב שהחנת את הרכב ליד הבית של חמותך, היא הסיעה אותך לשדה לחופשת החלומות שכל כך ציפית וחסכת אליה, השארת רכב חונה במקום חוקי והרכב עם טסט וביטוח על פי חוק.

ועכשיו יתחילו להטריד אותך למרות שאין עבירה על שום חוק כי למישהו ממש בא שהרכב יזוז 50(!) מטר הצידה.

נשמע לך הגיוני?

תחנה 50 מטר בדיוק איפה שאתה רוצה שהוא יחנה ונגמר הסיפור.

פורסם

לי היתה בעיה דומה אבל מהצד השני. אני חניתי רכב מול החניה של הבית ,האוטו לא זז אבל היה נישטף מידי שבוע . לשכנים זה כאב . הם הזמינו חבלן ב12 בלילה שטענה שהאוטו חשוד ושהם ראו מישהו מחנה את האוטו ובורח. האוטו היה רשום על שם אחי שלא ענה להם ב12 בלילה. הם פירקו לי חצי אוטו.

פורסם
איל

אתה יכול לנקוב בחוק העזר המדובר

לא מכיר אחד כזה

לא ראיתי את החוק כתוב בספרים במו עיני, זה פשוט מה שהעירייה אמרה לשכן שלי כשלנו הייתה בעיה דומה.

פקחים שהגיעו הדביקו מדבקה על הרכב שעליה כתוב משהו על הפרעה לניקוי הכביש, הרכב הוזז להמשך הרחוב...

פורסם

מה עושים במקרה הזה?

מגלים שכנות טובה, יורדים בערב עם דלי של מים וחומר דיטיילינג ומרביצים לדובלו שטיפה טובה. כשהבחור יחזור מחו"ל הוא יגלה איזה שכנים נחמדים יש לו, ששמרו לו ככה על הרכב ללא צרות עין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...