Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע לי קטנוניות רצינית, 50 מטר זו הבעיה? אז תחנה אתה 50 מטר קדימה ונפתרה הבעיה לא ככה?

תחשוב שהחנת את הרכב ליד הבית של חמותך, היא הסיעה אותך לשדה לחופשת החלומות שכל כך ציפית וחסכת אליה, השארת רכב חונה במקום חוקי והרכב עם טסט וביטוח על פי חוק.

ועכשיו יתחילו להטריד אותך למרות שאין עבירה על שום חוק כי למישהו ממש בא שהרכב יזוז 50(!) מטר הצידה.

נשמע לך הגיוני?

תחנה 50 מטר בדיוק איפה שאתה רוצה שהוא יחנה ונגמר הסיפור.

הבעיה היא לא בהליכה, הבעיה היא בכך שהחניות נראות כמו מגרש גרוטאות - הליכה של 100 מטר בבוקר רק תעורר אותי יותר :)

Tzvika-Pick

:lol:

Opel Adam S 2017

פורסם
לא ראיתי את החוק כתוב בספרים במו עיני, זה פשוט מה שהעירייה אמרה לשכן שלי כשלנו הייתה בעיה דומה.

פקחים שהגיעו הדביקו מדבקה על הרכב שעליה כתוב משהו על הפרעה לניקוי הכביש, הרכב הוזז להמשך הרחוב...

היה לי שכן עם אוסף רכבי אספנות שהיה מחזיק אותם ברחוב. כל שבוע היו מגיעים פקחים והוא היה מראה להם טסט והיו עוזבים, אבל גם אני שמעתי מהם דרישה שלא להעמיד רכב ברחוב יותר משבועיים ללא תזוזה.

אצלי בעיה ידועה ומוכרת. כדי להתגבר על בעיות כאלה או שאני מחנה רכבים לא בשימוש בחניונים פרטיים מרוחקים או שדואג להזיז או להחליף בינהם משום מראית עין ולא להחזיק הרבה מכוניות בו זמנית בבית.

פורסם

לכל מי שחשב שיש לי איזו שהיא כוונה לפגוע לו ברכב, זו לו כוונת המשורר- ואני את רכבי מחנה גם ככה בסוף הרחוב כי שם יש צל ויותר מקום מבלי שיהיה צפוף.

הבעיה שהוא מחנה בחניה מול השער של השכן המבוגר שלנו שלו- זה קצת יותר מפריע ההליכה הזו.

ובנוסף בת זוג של אבא שלי לא צריכה להחנות בסוף הרחוב וללכת עם שקיות של הקניות את כל הדרך הזו כשיש לה חניה ממש מול השער.

שום צרות עין ושום כלום. פשוט מפריע לי שבנאדם ככה בה זורק את הרכב שלו באיזה רחוב ונעלם, אף אחד מהשכנים לא מכיר אותו.

כשהצמדתי את הראש לחלונות השחורים שלו מאחורה ראיתי שקים שחורים מלאים, לא יודע במה. ויש איזה טופס של בנק הדואר על הד'ש בורד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

אני עובד בעירייה במרכז הארץ, אני מתעסק בדברים האלה לא מעט. תגדיר איך שתגדיר, זו צרות עין, לפחות לדעתי.

אתה אומר שום צרות עין ושום כלום, ובאותה נשימה מתאר צרות עין רצינית.

כמו גם קשה לא לשים לב לשינוי הגירסא,, מחוסר בחניה זה הפך לחסימה של שער של איש מבוגר.

כמו שאתה לא רוצה שחברה שלך תחזור עם קניות מרחק 50 מטר. באותה מידה הרכב הנ"ל יכול להתחלף כל שעתיים ברכב אחר ועדיין לא תיהיה חניה מול השער, זה סתם "פרנציפ".

שחרר מזה, זכותו של כל אזרח בישראל להחנות בכל עיר בישראל ללא שום בעיה, כל עוד הוא לא עובר על החוק, או הרחוב לא מוגדר לחניה לדיירי הרחוב בלבד עם תו דייר. כל עוד הרכב עם טסט וביטוח חובה, לא מהווה הפרעה או חסימה - זכותו לחנות בכל רחוב או כל מקום.

זה ממש מצחיק אפילו, אתה מתאר מצב שאני יכול לבוא לבקר חבר שגר ברחוב צמוד, לא הייתה חניה אז החנתי ברחוב שאתה גר בו והלכתי ברגל לרחוב שחבר שלי גר בו. משם החלטנו לנסוע עם האוטו שלו לאילת ונשארנו שם ספונטנית שבועיים כי אנחנו סטודנטים הוללים (הלוואי).

על איזה חוק עברתי? כל עוד אני לא חוסם שום דבר, חונה במדרכה אפורה, לא מפריע לפינוי זבל או ניקיון של הרחוב, אני באמת לא רואה את הבעיה פה.

אם הוא חוסם לשכן המבוגר שלך את החניה, שהשכן המבוגר יתקשר למשטרה וידווח על חסימה של שער פרטי, בזה הם כבר מטפלים, או מעבירים לטיפול הרשות המקומית.

במידה והוא לא חוסם, אתה מבזבז את הזמן בהתעסקות לחינם, זכותו לחנות שם כמו שזכותך לבוא לרחוב שאני גר בו, ולהחנות את הרכב שלך בכיף לכמה זמן שתרצה ושאינו מוגדר בעבירה על החוק.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

זה חוקי, פשוט ללא ״דרך ארץ״, רחוב קטן בלי חניה, אתה לא שייך לשם, למה לזרוק שם את הרכב ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
זה חוקי, פשוט ללא ״דרך ארץ״, רחוב קטן בלי חניה, אתה לא שייך לשם, למה לזרוק שם את הרכב ?

תזכור את זה פעם הבאה שאתה יוצא לבלות בתל אביב או כל אזור שאין בו חניה.

אל תחנה בשום מקום שאתה רואה פנוי, קצת "דרך ארץ", תשאיר את החניות הציבוריות(!!) פנויות.

אתה יותר ממוזמן להגיע למקום מגוריי ולראות ש85 אחוז מהדיירים מחנים ברחוב הצמוד כי אין ברחוב שאני גר בו חניה, אתה חושב שמישהו מהם אמר משהו פעם? התלונן?

אז תן לי לגלות לך, לא פשוט לא צייצו. כי אני מאמין שיש בהם את ההבנה הבסיסית שכשגרים בעיר ואין חניה ברחוב x אז מחנים ברחוב y הסמוך.

עובדה קיימת שאני מחנה קבוע במרחק בערך 300 מטר אם לא יותר מהבית שלי, עם קניות והכל. כמעט תמיד מול בית של מישהו, אני לא מכיר אותם אבל יש פעמים שאפילו מציעים עזרה להיכנס לחניה צפופה בכך שהם מזיזים את רכבם קצת שאוכל להכנס לחניה מול הבית שלהם.

זו דרך ארץ (!!)

פורסם (נערך)

מה קשור צרות עין?

הוא מספר שהרכב עומד שם למעלה מחודש, רכב שאף אחד מהשכנים לא יודע מהי השייכות שלו.

אדם שמחנה את הרכב שלו לתקופת זמן כה ארוכה, יכול להתחשב ולעשות זאת במקום שלא מפריע לאנשים המתגוררים באזור.

אבל בישראל כמו בישראל, אוהבים להגן על האי-רציונל. זה כמו שתגידו 'מה אתה מתלונן שהוא עושה קריוקי כל שישי מ1200 עד 1800 בווליום שמרעיד את הקירות, זו צרות עין!' - לא, זו לא צרות עין, זו התרעמות ממטרד שאפשר למנוע ע"י טיפ'לה התחשבות (קצת להנמיך / להזיז את הרכב קצת קדימה).

m.l אין שום הקבלה בין מה שאתה מתאר לבין מה שהוא מתאר, מדבריך עולה שאתה גר ברחוב עם מצוקת חניה ולכן אין מקום לכולם וצריך להחנות במקומות אחרים, זה בכלל לא שקול לדבריו. אם ברחוב שלך מתחת לבית שלך מישהו יאפסן משאית למשך חודש+, ואף אחד מהשכנים לא ידע במה מדובר, "סיכוי סביר" שזה יפריע לך, ואם לא - אשרייך.

או בקיצור, התגובות האלו מזכירות לי את תסמונת ה'חותך שאינו נחתך' הידועה (מותר לי לחתוך את הצומת אם אני ממש ממהר, אבל אם מישהו יחתוך אותי אני אדקור אותו). איכשהו מסנגרים על מי שיכל בקלות למנוע מעשה שיטריד רבים, מישהו שמפגין חוסר ב'דרך ארץ' / נימוס בסיסי.

(*אני אומר את כל הנ"ל בתור מישהו שאין לו מצוקת חניה, ולא גר בעיר - ככה שאני לא מסנגר על דעות שלי אלא על סתם הגיון).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תזכור את זה פעם הבאה שאתה יוצא לבלות בתל אביב או כל אזור שאין בו חניה.

אל תחנה בשום מקום שאתה רואה פנוי, קצת "דרך ארץ", תשאיר את החניות הציבוריות(!!) פנויות.

אתה יותר ממוזמן להגיע למקום מגוריי ולראות ש85 אחוז מהדיירים מחנים ברחוב הצמוד כי אין ברחוב שאני גר בו חניה, אתה חושב שמישהו מהם אמר משהו פעם? התלונן?

אז תן לי לגלות לך, לא פשוט לא צייצו. כי אני מאמין שיש בהם את ההבנה הבסיסית שכשגרים בעיר ואין חניה ברחוב x אז מחנים ברחוב y הסמוך.

עובדה קיימת שאני מחנה קבוע במרחק בערך 300 מטר אם לא יותר מהבית שלי, עם קניות והכל. כמעט תמיד מול בית של מישהו, אני לא מכיר אותם אבל יש פעמים שאפילו מציעים עזרה להיכנס לחניה צפופה בכך שהם מזיזים את רכבם קצת שאוכל להכנס לחניה מול הבית שלהם.

זו דרך ארץ (!!)

אבל לא נראה לי שהבנת את פותח שרשור - הוא מדבר על כך שמישהו זורק את הרכב הגרוטאה שלו שם לתקופה של חודש חודשיים - אצלי עושים אותו הדבר ומדובר ברכב גרוטאה, לא פעיל ולא נוסע ומלבד להעלות אבק לוקח לך גם מקום בשכונה.

מעבר לאיך שהשכונה נראית לאחר מכן שיש לך בחניות רכבים משנת תרפ"ח שמעלים חלודה מפוצצים באבק ובקורי עכביש, וכן זה מנסיון אצלי בשכונה..

Opel Adam S 2017

פורסם

אם הרכב עם טסט וביטוח, אין מה לעשות בנושא, אולי הבנאדם טס לחו"ל לחודש ואספו אותו מהרחוב?

אם הרכב מעלה קורי עכביש והוא ללא טסט, תפנו לרשות המקומית ויפנו את הרכב.

פורסם

אגב, סליחה על הדאבל פוסט, אבל גם לפני שעבדתי בעבודתי הנוכחית. לפני כמה שנים, היה ברחוב שלי רכב עם קורי עכביש וצמחים מתחתיו, חלונות שבורים לפי המדבקה בלי טסט.

פניתי למוקד 106 העירוני, הסברתי את עצמי בנעימות מסרתי את הפרטים הרלוונטים, ודיי מהר הרכב הזה עף משם.

• תוכן חדש...