Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום נסיכים ונסיכות,

אני צריך זרוע חדשה לנייד שלי.

יש את הזרוע הפשוטה שעולה 40 שקלים, אבל אני מפחד שהיא לא תצליח להחזיק את המשקל של הנייד שלי לתקופה ארוכה, כי הוא לא קל [LG G3]. לדעתכם צפויה בעיה? או שהדברים הללו אמינים בדרך כלל?

20150720_202404.jpg

הגיע המוכר והציע מגנט שנדבק לדשבורד ואחר שנדבק לגב הנייד. כששאלתי אותו אם זה עלול להזיק לסמארטפון נתקלתי בתשובה "לא". הבעיה היא שהמבט שלו היה כל כך מהוסס וחסר בטחון, שהיה ברור שתשובתו לא מבוססת על כלום. אז באתי להתייעץ.

נראה לכם שהמגנט יפגע לי בטלפון? האם הוא בכלל יכול להחזיק יותר טוב מהזרוע?

התמונה נראית מה זה בולשיט. זה נראה מאוד לא נוח.

20150720_202204.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא פוגע. מנסיון של שנה.

בגלקסי 3 צריך להדביק במחצית העליונה של גב המכשיר אחרת המסך משחיר כשמקרבים את המגנט.

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

משתמש והשתמשתי במגנט הזה עם מגוון רחב של מכשירים וטרם נתקלתי בתופעת לוואי

החיים התחלקו ל2, מאות שקלים שהלכו לפח בעקבות זרועות שכשלו והמגנט הזה שהוא המחזיק הטוב ביותר לטלפון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המגנט הוא פתרון מעולה, נוסה עם אייפון 5 בהצלחה רבה.

אגב, כמה יחידות אתה מקבל בחבילה שבתמונה? רק למכשיר אחד?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מאחורה יש מדבקות 3 לדעתי. אבדוק בוודאות בקרוב.

מסתמן שהמגנט נראה כפתרון טוב. בכל מקרה אם אין נזק לטלפון אז גם לא אכפת לי לנסות אותו ב-40 שקלים, ואם לא יהיה מרוצה אחליף לזרוע.

תודה לכל העוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה באיזור הצפון לדעתי מוכרים גם בשוק רמלה לוד ב-20 ש"ח אם אני זוכר נכון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...