Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם

רציתי לשתף אתכם בפרויקט דיטיילינג למזדה 6 שלי דור שני מודל 2011 שבוצע ע"י שלומי.

ההתחלה - מצאנו אחד את השני בפורום. אח"כ נפגשנו להערכת מה שצריך לעשות וקבלת הצעה. כבר בפגישה הבנתי שמדובר במישהו מיוחד. בחור נעים הליכות עם תשוקה למקצוע, ידע רב ונסיון ובעיקר המון רצון טוב. הבנתי שהוא משקיען אמיתי שמאוד אוהב את מה שהוא עושה וידעתי שאני רוצה להפקיד את האוטו שלי בידיו הנאמנות. עשינו תיאום ציפיות מה יבוצע, היכן ואיך וכל הפרטים מסביב כולל המחיר. ביקשתי וקיבלתי אישור מההנהלה (ככה זה עובד אצלנו תמיד, דמוקרטיה במשפחה). קבעתי עם שלומי מועד שנוח לשנינו עם ביצוע ביום אחד ממוקדם בבוקר עד הערב. שלומי עבד שעות רבות מאוד והתוצאה ניכרת בהתאמה. איך אשתי אומרת "האוטו נראה כאילו יצא מהסוכנות". אני אומר שהיא עושה עוול - האוטו נראה כאילו לקחו אוטו חדש ועשו לו טיפול יופי, יותר יפה מאוטו שיצא מהסוכנות.

מבחינת מה שבוצע - פוליש חד שלבי, פלסטלינה, אוטם צבע, וקס, חידוש פלסטיקה חיצונית, ניקוי ג'נטים עמוק, ליטוש עדין של השמשה הקדמית (הייתה שרוטה מסקרייפר פה ושם ומכות מאבנים), נגיעות עדינות במכחול צבע בכל מני נקודות שהיה צורך ובטח עוד דברים שאני לא זוכר כרגע. הוא גם פינק אותי בחידוש עדין של הפנסים. בשורה התחתונה - יצא יפה מאוד. האשה כבר מתעניינת לשלוח אליו את האוטו שלה לטיפול דומה.

מה רוצה לאמר? אני ממליץ עליו בחום! גם בן אדם, גם מקצוען. שלומי - תודה רבה רבה!

פורסם (נערך)

אני מצרף מספר תמונות שצולמו לפני,אחרי ובזמן העבודה.

SAM_0497.JPG

SAM_0506.JPG

SAM_0493.JPG

SAM_0517.JPG

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אפשרי בהחלט.

עבדתי בשילוב של חומרים מבית ,scholl concepts,rupes,chemical guys,Sonax,dodo juice כשהקו המנחה היה "גילוח" של כמה שפחות לכה כדי להגיע למקסימום ברק במעבר בודד.

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...