Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

לפני יומיים היה באזז גדול בעקבות תקלה שהתגלתה בכריות האוויר במאזדה 6 דור ראשון, BT50 ו- B2500.

נאמר שהרכבים שצריכים לבצע ריקול הן רכבי מאזדה 6 שיוצרו בין 2003-2008, והרכב שלי הוא שנת 2007.

הקשתי את מספר הרישוי של האוטו שלי באתר של מאזדה ולא נמצא שום ריקול לרכב שלי.

הקשתי עוד כמה מספרי רישוי של מאזדה 6 מאותו הדור, לפחות עוד 4-5 וגם להם- שום ריקול.

יכול להיות שזה עדיין לא מעודכן במערכת של דלק מוטורס? איך כל הבאזז הזה ושום רכב שאני מקיש לא צריך ריקול?

שלומי.

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי, במידה ועליך לבצע את הריקול, אתה תקבל מכתב ממשרד התחבורה.

בהחלט יכול להיות שעדיין לא סיימו לגבש רשימה של כל הרכבים שצריכים לבצע את הריקול ולכן זה לא מופיע באתר.

עריכה:

לחילופין, יכול להיות שהרשימה כבר מוכנה, ובאמת רק האתר עדיין לא מעודכן.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כנראה שבדלק מוטורס עוד לא הזינו את כל מספרי השלדה של רכבים המשתתפים בריקול.

גם לי יש רכב שאמור להיכלל בריקול והעצה היחידה שיש לי לתת לך (מהיכרותי עם עולם הרכב בארץ) זה להיות סבלני.

התקשורת אוהבת לפרסם סיפורים כאלה ממש מהר. היבואן מקבל הנחיות טכניות לביצוע הריקול, לעיתים צריך לבצע הכשרה למרכזי השירות, צריך לדאוג שיהיו במלאי מספיק חלקים וכו'

היבואן קורא לבעלי הרכבים לביצוע הריקול ע"י שיחת טלפון/מכתב בדואר בכדי למנוע מצב שבו ההמון מסתער על מרכזי השירות כאשר אין מספיק עמדות פנויות לביצוע הריקול וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אי אפשר לקרוא ל 20,000 רכבים בו זמנית להגיע למוסכי היבואן, ובל נשכח ש 20,000 רכבים בישראל הם טיפה בים ביחס למליונים בשאר מדינות העולם ויצרני הרכב השונים שנפגעו מטאקאטה.

הקריאות נעשות בנגלות, אני משער שלפי מספרי שלדה. כמו כן אני מעריך שהריקול הזה ימשך כמה שנים טובות, לייצר מליוני כריות אוויר חדשות, לשלח אותן למדינות, לאתר את הלקוחות עם מספרי השלדה ובעיקר לתכנן את העומס על המוסכים המורשים, זה לא עניין שמתבצע ב 3-4 ימים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל זאת טוב להיות אקטיבי ולפנות לברר אם רכבך כלול או לא מאשר לחכות למכתב שאולי לא יגיע או יגיע למקום הלא נכון.

פורסם

שלום לכולם,

אני הכנסתי את המספר הרישוי בלינק הנ"ל, ואכן אני מופיע שם.

השאלה היא האם כדאי לעשות את התיקון או שעדיף שלא יתעסקו עם רכב בן 9 שמטופל עד רמת הבורג? (מאוהב ברכב כאילו הוא בן משפחתי)

הפחד שלי זה שהמכונאי יכול לגרום לנזק שיתגלה לאחר זמן קצר, כי להחליף כריות אויר זה לא פשוט, וזה התעסקות בפלסטיקה ובמערכות חשמל בני 9.

הייתם ממליצים לא לעשות?

כי אני לא חושב שמכונאים ישקיעו מאמצים ורגש, המוסך המדובר הוא "מוסך אביב" ברחובות, מישהו מכיר?

• תוכן חדש...