Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר לבטים רבים נסגרתי על גרנדה פונטו ויש לי כמה שאלות

Invis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אחרי כמה אשכולות והרבה מאוד קריאה פה בפורום נסגרתי על הגרנדה פונטו הרובוטית.

בקצרה על מה שחיפשתי - אוטומט, חסכוני בדלק, שנתון כמה שיותר גבוה, מראה צעיר, חלקים ותיקונים זולים, אמינות וחווית נסיעה.

עם התקציב שלי (30-35K) אולצתי להתפשר על חלק מהדברים.

ממה שקראתי הבעיה העיקרית ברכב הזה, זה אמינות הגיר. אני מתכוון לקנות מסוויצ' את הרכב והם נותנים חצי שנה אחריות על הגיר והמנוע כך שמאמין שאם אמצא רכב בלי בעיות עבר וכו' וחצי שנה תעבור חלק אוכל להיות רגוע. (נאיבי?).

ראיתי באתר רכבים שנת 2008, 80-90 אלף ק"מ, סביבות 25K+- ש"ח.

בנוסף יש פונטו 2010 עם 82,500 ק"מ ומחיר של 35K ש"ח. האם המכונית הזאת עדיפה על הגרנדה 2008?

אשמח לשמוע עצות למה להתייחס שאני אסתכל על הבדיקות, מה לשאול וכו'.

האם הבחירה היא טובה והנכונה בשבילי?

תודה לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן נקדות החולשה זה הגיר הרובוטי של הרכב.

ב2010 הייתה פונטו איווי לצד הגרנדה,האיווי עדיפה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שבחצי השנה הראשונה לא יהיו לך בעיות לא אומר שאחרי 8 חודשים או שנה הבעיה לא תצוץ.

ב35K אתה כבר יכול לבדוק את הפונטו איבו, אשר יצאה ב2010 וטובה משמעותית מהגרנדה, בכל סכום מעל 30K לא הייתי בכלל בודקת את הגרנדה.

בנוסף גם יש משמעותית פחות דיווחים על בעיות בגיר הרובוטי שלהן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז עדיף להשקיע 10K ולקנות את האיוו? לדעתך אני פועל נכון שאני קונה את הרכב?

מאמין שאם רכב 5-7 שנים על הכביש ועבר 80 אלף ק"מ אז אפשר לבטוח בו? במיוחד שאני מקבל חצי שנה אחריות על הגיר והמנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...