Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ללכת השבוע להחליף שמשה קידמית למקורית עבור הרכב של ההורים ובמקביל גם לעשות פחחות לטמבון אחורי וקידמי האם אפשרי לעשות הכל באותו יום ? נניח להתחיל בפחחות ואח''כ ללכת לזגג ?

אה ולגבי זגגות ברגע שהוא מחליף את השמשה ומדביק את המדבקות בצדדים (כמו מסקנטייפ של זגגים) , כמה זמן עליי להשאר איתם ומתי להוריד ? וכמה זמן אסור לי לשטוף את הרכב בדגש על השמשה הקידמית הרי היא הודבקה.

כנ''ל לגבי הפחחות כמה זמן אסור לי לשטוף את הרכב ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אני מעוניין ללכת השבוע להחליף שמשה קידמית למקורית עבור הרכב של ההורים ובמקביל גם לעשות פחחות לטמבון אחורי וקידמי האם אפשרי לעשות הכל באותו יום ? נניח להתחיל בפחחות ואח''כ ללכת לזגג ?

אם טיפול הפחחות דורש צבע הרכב ישאר שם לפחות יום מה שלא יאפשר טיפול זגגות.

אה ולגבי זגגות ברגע שהוא מחליף את השמשה ומדביק את המדבקות בצדדים (כמו מסקנטייפ של זגגים) , כמה זמן עליי להשאר איתם ומתי להוריד ? וכמה זמן אסור לי לשטוף את הרכב בדגש על השמשה הקידמית הרי היא הודבקה.

את המדבקות משאירים בדרך כלל 24 שעות. למיטב ידיעתי ניתן לשטוף את הרכב מיד לאחר הסרת המדבקות. הזגג כמובן יגיד לך.

כנ''ל לגבי הפחחות כמה זמן אסור לי לשטוף את הרכב ?

הדעות חלוקות בנושא זה. אני הייתי ממתין שבועיים כדי לאפשר לצבע להתייבש היטב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...