Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 זוגות משקפי שמש - אחד של רייבאן והשני של קרולינה למקה.

הרייבאן עולה בשביבות ה-700 שקל, והקרולינה עולה 300. משום מה כשאני שם לאורך זמן את הקרולינה, אני מרגיש מעין חוסר נוחות כזאת בעיניים. כאילו משהו לא טבעי כזה. לעומת הרייבאן שהם מרגישים לי ממש טוב בעיניים(למרות שהם פחות נוחים)

עכשיו זה יכול להיות מהסיבות :

1. סתם ניראה לי שיש הבדל בגלל שהרייבאן כביכול אמורות להיות איכותיות יותר. סוג של דיסוננס.

2. באמת יש הבדל.

מה לדעתכם? האם באמת יש הבדל ? ואם כן עד כמה הוא רציני?

פורסם

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אני לא טועה , ברייבן העדשות הן זכוכיות וקרלוינה זה פלסטיק

כמו ייתכן והעדשה ברייבן היא עדשת פלרואיד (שמונעת שבירה של קרני האור).

מה שאתה אומר בהחלט מקובל ונכון . יש עוד המון משקפיים טובים בשוק שאנשים בכלל לא מכירים את האיכות שלהם כגון vuarnet

http://vuarnet.com/

פורסם (נערך)

לא מדוייק, ברייבאן העדשות זכוכי הן אך ורק בדגמים שמצויין שהעדשות מזכוכית, בעיקר בדגמי הטייסים, שיקרים יותר ממקביליהם הפלסטיים, אולי קיימים בעוד דגמים, אבל לא בטוח,

בכל מקרה, רוב השוק משתמש בעדשות מפלסטיק.

הבדלים והרגשות בעיניים בין העדשות יכולות להיות ממספר סיבות, יש אנשים שנוח להם צבע מסויים על פני צבע אחר(חום, אפור, ירוק), יש אנשים שעדשה בהירה תגרום לכאבי ראש, סחרחורות ואי נוחות בעיניים כי הצבע בהיר ולא חוסם מספיק את אור השמש,(לא דיברתי על סינון uv, שכן גם בעדשות ראיה שקופות יש סימון uv400 מלא) ואז תומלץ עדשה כהה, עם צבע מלא ולא מדורג, ובדיוק ההפך, יש אנשים שעדשה כהה מדי גורמת לתחושת עייפות, בגלל רמת כהות העדשות, מרגיש כמו להיות בחושך, ואז תומלץ עדשה בהירה או מדורגת.

בנוסף, כמו שנאמר, יש אנשים שרגילים לעדשות פולרייזד, שמעלימות את הבזקי ואלומות האור ואת הבוהק על הכביש, בכל מקרה, לא כל העדשות במשקפיים של רייבאן הם פולרייזד, בדיוק כמו בקרולינה וחברות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי ronlol
  • תוכן חדש...