Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני סובל מאלרגיות כבר הרבה זמן, ועבדתי בצבא בסביבה מאוד מאובקת, גם בעבודה אני נחשף לאבק, הרופא המליץ על כדורים שנקראים אריוס, דווקא בסדר, לא מרדימים אותי וגם מה שנאמר על ידי הרופא זה שכדורים מסוג זה מאושרים לטייסים אפילו.

+1

יופי של כדור.

לפניו הייתי משתמש בזילרג'י - אכן מרדים\מעייף ואחרי פרק זמן של כמה שנים הוא מפסיק להיות אפקטיבי.

ה Aerius עושה עבודה טובה מאוד. מספיק 1 ליום (רק עם מרשם רופא, כנ"ל המינון) כי הוא בשיחרור איטי. אחרי יום-יומיים מרגישים את השיפור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז זהו שאני משתמש באריוס כבר משהו כמו 4-4.5 שנים והוא בסדר,

אני מדי פעם עושה הפסקות כשאני לא נחשף לאבק, נגיד כשאני בחופש או בשישי שבת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אז זהו שאני משתמש באריוס כבר משהו כמו 4-4.5 שנים והוא בסדר,

אני מדי פעם עושה הפסקות כשאני לא נחשף לאבק, נגיד כשאני בחופש או בשישי שבת.

הפסקה ליום יומיים היא לא כדאית\משמעותית, כדאי שתתייעץ עם הרופא שלך אם כדאי לך להמשיך לנהוג כך.

אני משתמש באריוס פעמיים שלוש בשנה, כי תחום האלרגיות שלי שונה משלך (אתה אלרגי כנראה לאבק וכד' - דבר שיש תמיד, ואצלי טווח האלרגיות "שמור" לפריחות מסויימות, סוגי דשא שגדלים בזמנים מסויימים ועצים מסויימים שגם פורחים בעיקר בעונות מעבר).

כמו כן חשוב לציין שתחום האלרגיות הוא לא בהכרח משהו שאתה נולד איתו ומת איתו והוא נשאר קבוע לאורך כל החיים שלך. אצלי הכל התחיל "לפרוח" רק אחרי גיל 32. קודם לכן - כלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אני לזמן ארוך בבית נניח חופשה של חג אז אני עושה הפסקה, בפסח נגיד לא לקחתי בכלל, הרבה פעמים בחו"ל אני לא נזקק לזה, בעיקר באירופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
gsi16v - מעניין מה שכתבת, האם יש לך סימוכין לעניין הזה?

כן.

ארוך מידי מכדי לפרט דרך נייד

לא מסכים איתך כלל.

יש לי אלרגיות קשות מאז שהייתי צעיר, כאשר יש לי אח תאום והאלרגיות שלו קלות בלבד ובלתי מורגשות כמעט.

אני לא אומר שאיו אלרגיות בגלל תזונה, אבל האלרגיות שלי לא קשורות לתזונה כלל אלא לעונות השנה, לפריחות שונות, בע"ח וכדומה.

יש הבדל גדול מאוד בחומרת האלרגיה בין העונות השונות.

אגב - הייתי לפחות אצל 4 מומחים שונים בארץ (מהצפון ועד הדרום) בתחום האלרגיה, ולא זכור לי אפילו אחד ששאל אותי על התזונה שלי או שניסה לקשור את התזונה שלי באלרגיות שיש לי.

אתה רשאי לא להסכים.

אני מכיר אנשים עם אלרגיות קשות (למשל פריחה מכל סבון או חומר ניקוי באשר הוא) וזה נפתר כלא היה באמצעות תזונה נכונה.

תחשוב טוב טוב מה אתה אוכל יום יום או מה בעצם אתה לא אוכל...

על רגישויות או אלרגיות שמקורם בחוסר אנזים או משהו מולד אחר אני לא מתווכח, כל השאר זה איתותי הגוף שחסר לו משהו או שמשהו ניזוק בו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ממליץ על לורטדין... לכדור תופאות לווי קשות מעבר לעייפות.

הרופא בצבא דחף לי כמות מסחרית של הכדורים הנ"ל (3 כדור ביום) בהתאם הופיעו דקירות חזקות באיזור הלב נשלחתי לבצע בדיקת אקו לב והרופאים לא הצליחו לאתר את מקור הבעיה מעבר לרשרושים בלב בסופו של דבר כשיצאתי לחודש גימלים והפסקתי בהתאם עם הכדורים הדקירות הפסיקו כאן נפל לי האסימון ומאז מעדיף להתמודד עם נזלת ועיניים מגרדות מאשר מדקירות בלב.

פורסם

בוקר טוב חברים,

ראיתי שיש לחלקכם לא מעט ידע בתרופות הנ''ל, לכן יש לי שאלה.

בעקבות פציעה אני לוקח אנטיביוטיקה שעונה לשם: CEFOVIT FORTE 500.

האם אני יכול לקחת באותה תקופה שאני לוקח את האניביוטיקה תרסיס לאף בשם:

FLIXONASE AQUEOUS NASAL SPRAY.

האם אין בעיה שאקח אותם בו זמנית?

תודה מראש.

רועי

פורסם

רועי זו שאלה לרופא או רוקח בלבד.

בהמשך לאולג אכן כדור כמו לורסטין לוקחים פעם ביום על קיבה ריקה,

וברבות הזמן אפשר לכאורה אולי להתנסות בלדלל לחצי כדור, לסירוגין או בכלל,

ולהשתדל כמה שפחות, גם לדלג, איכשהו לאט לאט זה עבד לי -

אני מניח שגם להתבגרות יש משקל בהקטנת האלרגיות וגם לתזונה "נכונה".

The first one to get angry loses

פורסם
בוקר טוב חברים,

ראיתי שיש לחלקכם לא מעט ידע בתרופות הנ''ל, לכן יש לי שאלה.

בעקבות פציעה אני לוקח אנטיביוטיקה שעונה לשם: CEFOVIT FORTE 500.

האם אני יכול לקחת באותה תקופה שאני לוקח את האניביוטיקה תרסיס לאף בשם:

FLIXONASE AQUEOUS NASAL SPRAY.

האם אין בעיה שאקח אותם בו זמנית?

תודה מראש.

היי רועי,

אין אינטראקציה בין התרופות (אישתי רוקחת).

• תוכן חדש...