Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שיגאל אמר, המוסך לא מנסה לפתור לך את הבעיה, אלא לנפנף אותך. עכשיו השאלה היא אם אתה מסכים לכך.

דני

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כמו שיגאל אמר, המוסך לא מנסה לפתור לך את הבעיה, אלא לנפנף אותך. עכשיו השאלה היא אם אתה מסכים לכך.

דני

המשך סיפור.

יום אחרי התוסף עדיין יצא לי עשן לבן והרעידות הפסיקו או פעם ב10 דק רעידונת.

אחרי שבוע וחצי שנסעתי ככה, חזרתי למוסך (עצבני מאוד) , אמרתי לו חד משמעית שלא אעזוב אותו עד שלא יסדר את הבעיה.

השארתי את האוטו מראשון ועד חמישי האחרון . המוסך טען שניקה אינג'קטורים ומזרקים. נכון לעתה אין לי עשן לבן ולא רעידות.

יש לציין שאמרתי למוסך שאם זה חוזר הוא שוב יראה אותי וכל ההצגה עם התוספים סתם קשקוש (כבר ממש לא היה לו סבלנות אליי).

חשבתי ללכת למוסך הרשמי ולקבל חוו"ד , אבל כרגע האוטו בסדר.

מה מציעים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני חייב לעדכן:

העשן הלבן נעלם לחלוטין, עברו שבועיים מאז שיצאתי מהמוסך. אני באמת מקווה שב"ה הבעיה טופלה.

לגבי הרעידות, פסקו לחלוטין, פעם ב15 דק' אולי יש קפיצה קטנה, לא משהו שמרגישים ישר. אני פשוט רגיל לאוטו מאוד ולכן שם לב לדברים הקטנים.

לנסוע בשלום או ממליצים לבדוק משהו אחרון?

• תוכן חדש...