Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שמסקרת אותי ולא מצאתי תשובה...במערבל ידני חשמלי קומפקטי פשוט וזול מהסוג הזה:

112021612_Mini_hand_mixer_s.jpg

במידה ויש בורר לשליטה על כמה מהירויות, כיצד המהירות עולה או יורדת הלכה למעשה? האם יש בפנים משהו מכני כדוגמת תמסורת גלגלי שיניים עם מעבר בין היחסים כמו בגיר של מכונית?

אשמח אם מישהו יאיר את עייני..

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

השליטה על המהירות היא חשמלית, לא מכאנית.

יש הרבה דרכים לשלוט על מהירות של מנוע AC חד פאזי ללא שינויים בתמסורת.

יום טוב גם לך

פורסם

אוקיי. הבנתי. ובכל זאת -ראיתי פעם חתך שמראה שהמנוע מוציא תנועה סיבובית בתשעים מעלות לבורג חילזון (WARM GEAR) שהוא זה שמסובב את שני המקצפים, כל אחד לכיוון שונה. אבל, חשבתי שמשתמשים בחילזון רק בתמסורות כוח, לא מהירות. ובעצם - האם אין כאן אלמנט של הפחתת מהירות הסיבוב ביציאה מהמנוע? או שהכל רק תכנון הנדסי על מנת להעביר תנועה סיבובית נגדית אנכית לשני המקצפים?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בורר המהירויות הוא חשמלי. ליפופים שונים במנוע.

יש הפחתת מהירות מפני שמנועים חשמליים מסתובבים מהר יותר ועם מומנט נמוך יותר ממה שהמערבל צריך.

דני

פורסם

באופן כללי, אני מאוד אוהב את הערוץ שלו, בחור קנדי קשוח עם גישה מעניינת ושפה לא פחות, במקרה לא מזמן הוא צילם סרטון שמסביר את עקרונות העבודה של המיקסר, בסגנון האופייני שלו.

[video=youtube;zZwe-H5UnGk]

• תוכן חדש...