Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרן קול איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אני מחפש מקרן קול איכותי, עדיפות לסאב וופר אלחוטי.

תקציב כ - 2000 שח.

נתקלתי בדגם Philips HTL6140B. יש לו גם סאב וופר אלחוטי, גם הספק יפה, וגם עיצוב נחמד. לצערי לא הצלחתי למצוא ברשת חוות דעת עליו.

אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת.

תודה

פורסם

מה היתרונות והחסרונות של מקרן קול על מערכת קולנוע ביתי? והאם זה נכון שמקרן קול אמור להיות תואם עם אותה החברה של הטווליזיה?

סליחה שנדחפתי לשרשור.

פורסם

לי יש מקרן קול של הרמן/קרדון, גם הוא מגיע מקרן+סאב אלחוטי.

היתרונות: מאוד אסתטי (זה היתרון המרכזי מבחינתי), אין "כבליאדה", איכות סאונד מצויינת לסרטים, לא צריך מכשיר נוסף (רסיבר) שיתווך בין הטלויזיה למכשיר.

החסרונות: איכות סאונד לא טובה למוזיקה, הסאב ענק בלי הצדקה אמיתית, לאחר ~4 שנים של שימוש קוראת לי מדי פעם תופעה שהקישוריות בין הסאב למגבר לא עובדת (פתאום אין סאבים), אין סאונד היקפי אמיתי למי שזה מפריע (לי לא).

שורה תחתונה: מי שלא חשוב לו סראונד, ואוהב סדר ומראה נקי - סאונדבר בכלליות זה אחלה פתרון. לא בטוח שאני ממליץ על הרמן/קרדון בגלל העסק עם הסאב - אבל צריך לברר שאחרים לא עושים את אותן בעיות. אני נותן למוצר 3.5 כוכבים מתוך חמש בגלל הבעיות שהזכרתי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה שאתם מדברים עליו הם לא מקרני קול, אלא סאונד בר - "מקלות קול", פשוט רמקולים במארז קטן ואסטטי.

מקרני קול אמיתיים שמשתמשים בהחזרי קול מהקירות כדי ליצר סראונד מדומה, יש רק ליאמאהה כמדומני, והמחיר כמובן בהתאם.

פורסם
מה שאתם מדברים עליו הם לא מקרני קול, אלא סאונד בר - "מקלות קול", פשוט רמקולים במארז קטן ואסטטי.

מקרני קול אמיתיים שמשתמשים בהחזרי קול מהקירות כדי ליצר סראונד מדומה, יש רק ליאמאהה כמדומני, והמחיר כמובן בהתאם.

מחזק ומתקן - גם ל-BOSE יש מקרני קול מאוד איכותיים (מורכבים אצלי בבית ארבעה כאלה).

אני מאוד מרוצה מהם אך המחיר בהתאם, לדעתי לא בתקציב של פות"הש.

פורסם (נערך)

אני אמליץ על ה-yamaha ysp 2500.

לדעתי אחד מהסאונד בר היותר טובים שיש היום בשוק.

אמזון גרמניה מוכר את החיה הרעה הזו בסכום של כ-4300 שח כולל הכל עד פתח הבית.

אגב, בארץ הוא נמכר סביב ה-9000 ש"ח.

רוץ לקנות.

לסקירה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אני מחפש מקרן קול שיחליף את הרמקולים של המחשב הנייד והסרבול עם החוטים. זאת אומרת שהמחשב יהיה מחובר תמידית בבלוטוס עם המקרן קול וכשאני ארצה לשמוע שיר דוגמא הוא ישר יינגן לי במקרן קול. כמובן שארכוש מקרן קול עם בלוטוס ולמחשב יש בלוטוס גם כן. תודה לעוזרים.

פורסם

את המקרן קול של ה-LG אפשר לחבר בבלוטוס באופן קבוע למחשב והוא יינגן את המוזיקה מהמחשב דרך המקרן קול?

פורסם

יש ביקורות מאוד טובות על המקרן קול של JBL, הבעיה שהוא ללא סאב וופר. האם זה חסרון או שהוא ישמע איכותי מאוד גם ללא סאב וופר ועדיין ישמעו באסים. אגב, המחיר שלו בדיוטי פרי מאוד משתלם.

פורסם

חייב לציין פה- אם המקרן הולך לחדר קטן, אין לך טעם להשקיע ב2000 שקל עליו.

חבר שלי קנה אחד של ימהה לחדר שלו ב1500 שקל, ואני חושב שהוא לא עושה עבודה יותר טובה מהסמסונג ב300 ש"ח שלי.

אם זה לסלון או לחדר גדול - אז שווה, אם לא - אז תחסוך את הכסף.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...