Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון / ידע בנוגע לסוגייה.

חבר מתכנן לרכוש ערכה של TMC, בסה"כ מדובר בחבילה לא גדולה במיוחד, אבל:

1. החבילה יקרה (עלותה 700~ ליש"ט)

2. החבילה עוסקת בשיפור רכב

אני מניח שסעיף 1 אומר שהמכס יחייב אותו במע"מ, אבל השאלה המרכזית היא האם החבילה תצליח לעבור מכס, היות ומדובר בשיפור לרכב. מבחינה ריאלית, האם לפקיד שיושב ופוגש את החבילה יש מושג בכלל?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ריאלי. מכס אתה תשלם ולא מעט, אבל ריאלי שזה יעבור. עד כה שיפורי תוכנה אינם בלתי חוקיים בארץ. אני קיבלתי שורט שיפטר בדואר שגם כביכול נחשב שיפור והיה כתוב בבירור מוצר תעבורה ואף אחד לא הניד עפעף בעניין.

פורסם

זה לא 700, זה 700+20% מס VAT (קרי 840...).

למיטב הבנתי אין מוצרים של TMC בארץ, אם יש אשמח לקבל קישור/טלפון.

ה"יתרון" של TMC הם החוו"דים ברשת, יש לא מעט כאלו, וזה מוסיף קצת נחת. בנוסף הAUTOFLASH שלהם זה משהו שטרם ראיתי מקביל לו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני הזמתי מהם AUTOFLASH תוכנה לגיר,הגיע בדמות של מחבר OBD2 קטן.הגיע בדואר

מעטפה קטנה,נכנס בקלות לתיבה בבית. עובד מצוין על הגיר אוטומטי שלי, כשאים מדובר בקופסא

לניהול מנוע,הם טוענים שהקופסא עדיפה ונותנת יותר.התקנה אצלי ערכה לא יותר מ3 דקות,לקרוא את ההסבר 10 דקות.

ל E&A יש קשר אדוק איתם המון שנים.

לא שילמתי מיסים. תשלום היה דרך התכתבות במייל ו PAYPAL רק על המוצר 1700 שח.

פורסם

בדומה למה שביגמיק רשם , אם תוכל לסגור איתם את התשלום בפייפל ותבקש בהתכתבות שירשמו לך שמדובר במתנה או דוגמית בעלת ערך נמוך יותר , לא תצטרך לשלם מכס ומע"מ

• תוכן חדש...