Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גבי - תודה רבה על ההתייחסות.

1. בתחילת הפוסט הזה - הדבקתי את הבדיקה שעשו - ואז ראיתי שלאחר הבדיקה נעשה טיפול 10000 ובו החליפו מסנן שמן יונאדי פרטי מקורי (73 שקלים) ואז כתוב שהרכב נבדק ואין בו נזילת שמן. השאלה היא האם יכול להיות שלא באמת היתה נזילה וזה סתם כסת״ח - במידה ומוסך יימצא שהרכב מזיע או שיש בו נזילה במנוע או בגיר - האם זה פתיר או שעדיך לרדת מהרכב כי זה מרמז רעות?

2. גם אני ואשתי מתייחסים ללוי יצחק - משוקלל אחרי הק״מ ועלייה על הכביש. מה שמצחיק הוא שביד 2 המחירון שלה מראה שהרכב GLI הוא 44 אלף והPREMIUM עולה 59000. מה שאני לא מבין הוא שיש הבדל גדול בין המחירון של לוי יצחק ויד 2 בGLI אבל בPREMIUM דווקא המחירון בשניהם עם פער קטן - האם זה מרמז שהדגם הזה דווקא נדיר יותר ונמכיר גבוה יותר בלוחות של יד2?

תודה על הזמן שלך!

לגבי 1-יכול מאוד להיות שמדובר על הזעה שראה הבוחן,אולי נשפך קצת בטיפול, בכל מקרה שווה לקפוץ לאיזה מוסך יונדאי ושם כבר יראו הכל כמו שצריך.

לגבי2- הרכב יחסית לI20 נדיר, אבל שלכם עבר קצת יותר מהממוצע מבחינת קילומטרים. בכל מקרה המחיר לאור מצב שוק המשומשות היום הוא בסדר גמור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
המחיר נמוך כי מדובר ברכב נפוץ עם ק״מ מאוד גבוה.

לדעתי המחיר ממש לא נמוך מדי

כשאתה אומר קילומטר מאוד גבוה - האם אתה מתכוון שזה כבר יותר מדיי ואולי עדיף לי לרדת מזה? האם זה יקשה עליי למכור את הרכב בעתיד? או 100 אלף ק״מ זה לא כזה הרבה.

אגב אני לא מתכוון לנסוע כל כך הרבה - כך שאני מניח שאחרי שלוש שנים כשארצה למכור את האוטו - הממוצע יירד מ20 אלף לשנה ל17.5 לשנה או אפילו פחות - אני מניח שזה יתרום למכירתו הלאה לא?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

אגב נקמישי

קראתי פה שהיונדאי i20 צריכה טיפול ראשון אחרי 15000 ק״מ ואז אחרי זה כל 20000 - האם זה נכון? אני לא הצלחתי למצוא כל כמה זמן צריך לעשות טיפול לאוטו הזה - לפחות לא ממקור מוסמך:

http://www.autovik.co.il/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-10000-%D7%90%D7%95-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91-30000-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8/

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

כן, מרווח הטיפולים של הi20 קצת מוזר.

טיפול ראשון ב15. ואז כל 20.

הק״מ הממוצע הוא בערך 17 בשנה. קח בשבון שזה שקלול שיש בתוכו רכבי ליסינג וכו׳. אני הייתי לוקח בחישוב מספר כמו 15 לרכב פרטי.

הרכב בן 5, הייתי מצפה לק״מ של 75 ומטה. אם לא תיסע הרבה אז זה יתאזן תוך כמה שנים. אם אתה גם נוסע 15+ בשנה - אולי הייתי מחפש רכב עם קצת פחות ק״מ.

פורסם

המחיר ממש לא זול ... רכבים מקבילים יש ראשונה ישירות מחברת ליסינג עם אחריות תיקונים ויממון וכ... וק״מ דומה נמכרים ב 22-30 % ממחיר המחירון .... זה אמנם ליסינג אבל יש ראשונה ולא שלישית.... אז יש לך עכשיו למה להשוות .

פורסם

א. הבדיקה היא של המוכר.

ב. המכון הזה לא מוכר לי בכלל.

ג. הבדיקה טובה, אבל קח לבדיקה מטעמך.

ד. המחיר ממש לא נמוך מדי, ולדעתי אפילו גבוה.

משכנתא זה קל

פורסם

יד ראשונה מליסינג בדרך כלל יהיו בשנתון 2012 לא? כאילו אני לוקח בחשבון שהרכב יימכר לאחר כ3 שנים בכביש. מה שאומר שהם יהיו בסביבות ה65 אלף שקלים מה שמעל התקציב שלי משמעותית (התחלתי עם תקציב של 45 אלף בכלל).

יש לי תחושה שהפרימיום הזה מייקר את הרכב הזה בלי תמורה משמעותית. אני לא ממש צריך סאנרוף.

אשמח לשמוע אם יש למישהו שעה מה אני יכול להשיג עם 50 אלף. אגב ראיתי רכבים מתומחרים ב58 אלף ביד2 באותו בשנתון, פרימיום אבל עם 45 אלף ק"מ.

לא יודע אם בכלל כדאי לי להעלות בתקציב כדי להפחית בקילומטרז', ומעניין אותי אם אפשרי בכלל להוריד מישהו מ58 ל50 אלף.

יונדאי i20 2010 GLI

• תוכן חדש...