Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב , אם נגיד והגעתי למצב שקשה להוריד את הווקס , אני יכול להעזר בקצת שמפו Wash&Gloss עם מים ?

הכי פשוט להשתמש ב-Quick Detailer.

soogood - מה ההגדרה שלך לזול? האם 60 שקל מבחינתך יקר?

פורסם

כולל משלוח? לא.

השאלה היא, האם החומר מחליף לחלוטין את הצורך בIPA בכל השלבים?

והאם אפשר (או אמור) לדלל אותו ולעבוד אתו בצורה של ספריי?

פורסם

להוריד ווקס שקשה להוריד מהרכב כגון ה FUSSO השתמשתי בדילול גבוה של 30 מ"ל ל 4 ליטר בערך של CITRUS מכימיקל גייז, זה הוריד אחרי כמה סיבונים את כל הווקס, עברתי עם IPA לאחר הפלסטלינה כיוון שהיא לא תוריד שאריות ווקס ברוב המקרים.

נ.ב עם IPA עובדים בצורה של ספריי, תמהל אותו לתוך בקבוק כזה כמה שפריצים על פאנל ואז לנגב

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אני מקפיץ את הדיון ...כמה זמן צריך לחכות אחרי יישום Collinite 845? (קראתי את ההסבר עם האצבע )

קראתי באיטרנט מגוון דעות , מ3/4 דקות , ועד 40 דקות.

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

סדר גודל של רבע שעה. זה תלוי בלחות באוויר והטמפרטורה

אגב, למה אף אחד לא המליץ פה על הוקס של אופטימום? הכי קל ליישום ומחזיק כמה חודשים. הוא לא הכי טוב, אבל יוצא יחסית זול ומאוד קל לשימוש (מרססים על פד מיקרופייבר ומורחים, אחרי דקה מנגבים בעדינות עם מגבת)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מה ההבדלים בינו לבין המנזרנה והקולינייט (מוצרים שונים - ידוע)?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

האופטימום?

הרבה יותר קל ליישום, נותן מראה דומה וחצי מההגנה של השניים שציינת (מבחינת זמן והגנה בכללי).

זה וקס של רסס ונגב פחות או יותר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

טוב לדעת. יש באוטוסטור?

אם היישום שלו משמעותית יותר קל, אולי שווה לקצר זמנים ופשוט להשתמש יותר בתכיפות באופטימום.

בהנחה שהמראה דומה כפי שציינת.

עריכה: האופטימום סלחני? בכל זאת, בריסוס יש יותר סיכוי למגע עם מקומות לא רצויים.

You may kiss the bride.

פורסם

וקס מעולה, אני מאוד אוהב את הוקס של אופטימום, מעבר לזה שקל ליישום מחזיק יפה כמה חודשים, למרות שאני מרסס אותו כל חודש בערך בשביל "ההרגשה הטובה". כמו כן הוא זול ונמכר במחיר של שליש מכל ווקס איכותי אחר שאני מכיר. אחלה קניה כדאית לדעתי.

Opel Adam S 2017

פורסם
כמו איזה מקומות ?

כל מיני פלסטיקים וגומיות שלא ישמחו לפגוש את הווקס.

האופטימום נמכר באוטוסטור?

You may kiss the bride.

פורסם
אגב, למה אף אחד לא המליץ פה על הוקס של אופטימום?

יש עוד כל כך הרבה מוצרים שאפשר להמליץ עליהם...

אני מאד אוהב את OCW, אבל מבחינת עמידות - מהניסיון שלי, אם הוא שכבת ההגנה היחידה על הרכב - תהיה בר מזל לראות ממנו חודש. אני משתמש בו באופן קבוע אחת לכמה שטיפות כתחזוק לשכבת ההגנה הקיימת ומאד מרוצה.

אין שום בעיה עם פלסטיק וגומיות, להפך, אופטימום מצהירים שהוא יגן גם עליהם אם תיישם באזורים הללו.

• תוכן חדש...