Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני יודע שיש המון פוסטים לגבי שריטות ברכב, אבל לא מצאתי של שריטות עמוקות ואגרסיביות ברכב... אשמח לחוות דעת לגבי מיזעור הנזק, בין אם זה משחות\כל אמצעי אחר. אני אהיה מעוניין גם לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו עם זה במוסך פחחות. אני אוהב שהרכב אסטטי לכן אשמח גם להקשיב לעצות שכן עולות יותר כסף, אם יש כאלה.

 

תמונה:20150510_174025.jpg

 

תודה מראש,

אריה

פורסם

חלק מהשריטות חודרות עד לפריימר (איפה שצבע השריטה הוא שחור) - בשביל להעלים את השריטות הללו צריך צבע.

כעיקרון, אני חושב שע"י פוליש אפשר לגרום לכל השפשוף להיראות יותר טוב, אבל זה כאמור לא יעלים את השריטות העמוקות. בשביל להחזיר את המצב לקדמותו ב-100% צריך לצבוע.

אין לי ניסיון עם מוסכים שעושים את זה, אבל יש כאן בפורום לא מעט המלצות של אחרים - תריץ חיפוש ואני בטוח שתמצא.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

 

יש את אלעד שירותי רכב שמאוד מומלץ פה בפורום, אפשר לשלוח לו תמונה בוואטספ ולקבל הצעת מחיר.

פורסם

טוב, באלעד הציעו לי לצבוע את כל הטמבון האחורי כולל שיפוץ ב600 ש"ח... קצת יקר אבל זה שיפוץ כולל. מאמין אעשה פוליש לבינתיים ואולי בעתיד אבצע תיקון של כ ל הרכב מהפגמי צבע שיש לו.

 

תודה למייעצים :)

×
×
  • תוכן חדש...